Linda Dillow – o femeie arzând de pasiune pentru Cuvântul lui Dumnezeu!


„O femeie plină de viaţă, sclipitoare şi cu un fin simţ al umorului, cu o evidentă ascuţime a minţii. O femeie arzând de pasiune pentru Cuvântul lui Dumnezeu. O femeie înţeleaptă, transformată de Duhul Sfânt. O femeie căreia Dumnezeu i-a dăruit un duh înalt. O femeie de 70 de ani care este atât de tânără! Da, nu-i un paradox. Reântâlnirea cu  Linda Dillow,  la Cluj, mi-a readus în minte versetul din Isaia 40:31 “… dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă şi nu obosesc, umblă şi nu ostenesc.” Aşa am perceput-o pe Linda în cele trei zile pe parcursul cărora s-a desfăşurat Conferinţa Naţională a Femeilor, conferinţă cu tema “Puterea speranţei”.

Când cea care este în faţa ta şi îţi vorbeşte exemplifică cu propria fiinţă, prin propria viaţă, tot ce spune, chiar că speranţa ta devine mai puternică. Îţi spui: “ Iată că este posibil să devin o femeie plăcută Domnului…chiar este posibil să trăiesc viaţa din belşug, să devin, să mă ridic de acolo unde sunt acum şi să merg cu credinţă înainte …

La conferinţa de la Cluj, au fost lansate câteva întrebări incomode, întrebări care nu au fost retorice ci au provocat la a căuta răspunsuri. De altfel, Linda Dillow, împreună cu prietena ei July Slatteri, au expus experienţe proprii şi au argumentat totul prin Cuvântul Scripturii.

Aţi devenit deja curioase cred, de aceea redau mai jos câteva dintre întrebări:

  1. Trăiesc cu perspectiva sfârşitului în minte? Cine vreau să devin?
  2. Cârtesc şi mă plâng?
  3. Am o inimă mulţumitoare?
  4. Mă ascund de Dumnezeu sau mă ascund în Dumnezeu?
  5. Caut aprobarea omului sau a lui Dumnezeu?

La conferinţă au participat 800 de femei din toată ţara şi de peste hotare, femei din toate denominaţiile. A fost un timp binecuvântat în care am simţit din plin prezenţa lui Dumnezeu şi cercetarea Duhului Său. A fost un timp în care fiecare femeie prezentă a crescut în cunoaştere, în înţelegere, în înţelepciune. Aflată fiind într-un asemenea context nu ai cum să nu fii transformată. Dar, atenţie, este nevoie de voinţă şi perseverenţă pentru ca schimbarea să fie de durată!

Articol scris de Margareta Lupascu, redactor-crainic Radio Vocea Evangheliei Suceava si postat pe blogul personal http://www.eeternulfeminin.wordpress.com. Sursa : conferinta-nationala-a-femeilor-cluj-napoca-2012.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.