In curand conferinta femeilor de la Cluj!- Invitata de onoare Linda Dillow!


Veacul în care trăim, aruncă tot mai mult praf peste tabloul căsniciei pictat de Însuşi Creatorul ei, în acel minunat început din gradina Eden, la oficierea primei nunţi. Cine altul decât EL, are dreptul să spună cum ar trebui să funcţioneze această relaţie? El ştie care este scopul pentru care a creat-o şi numai El ştie cel mai bine ce responsabilităţi au fiecare din cei doi. Cu toate acestea, mai degrabă se aude vocea veacului în care trăim și tot mai puţin auzi vorbindu-se despre responsabilităţile fiecăruia, despre renunţare la drepturile personale şi trăire pentru binele celuilalt. Slujirea cu atitudinea robului de bună voie, este considerată dovadă de slăbiciune.

De aceea vă invităm la o conferintă, în care vrem să ne uităm din nou în Scripturi pentru a auzi vocea Creatorului, a cărei temă este: PUTEREA SPERANŢEI!  Invitata noastră principală este Linda Dillow. Ea este deja cunoscută femeilor românce, ca autoare a cărţilor: Partenera Creativă, Conversaţii intime, Linişteşte-mi inima îngrijorată, Împlineşte-mi sufletul însetat. Acum Linda Dillow vine cu ultima ei carte „Cum e să fii căsătorit cu mine?”

 ”Această carte este fenomenală, de fapt, s-ar putea să fie este cea mai bună carte despre căsătorie pe care am citit-o vreodată! Dacă vă doriţi să-L slăviţi pe Domnul în căsătoria voastră, dacă vă doriţi să trăiţi într-o intimitate autentică alături de partenerul vostru, dacă vă doriţi să semănaţi mai mult cu Isus, vă rog să citiţi această carte!” spune Gary Thomas.

Alături de Linda Dillow, le vom avea ca invitate pe:
Dr. Juli Slattery—doctor în psihologie, unul din realizatorii de interviuri la Focus on the Family, cunoscută ca autor de cărți și vorbitor înzestrat la conferințe.
Deana Williams—a lucrat ca producător de emisiuni la Focus on the Family timp de 14 ani.
Judy Dunagan—a lucrat în cadrul organizației BEE la Viena, ca și femeie necăsătorită și pentru femeile necăsătorite. În prezent este director al departamentului lucrării pentru femei într-o comunitate de 7000 de persoane, in Colorado Springs- Statele Unite ale Americii. Judy este un vorbitor dăruit și o vom auzi vorbind la conferința noastră persoanelor necăsătorite.

Conferinţa se adresează oricărei femei căsătorite, care constată că nu are o căsnicie perfectă, care a făcut uneori greșeli în relația de cuplu și care dorește să schimbe lucrurile. De asemenea această conferință se adresează tutor fetelor necăsătorite care vor să aibă o căsnicie fără regrete.

Vă aşteptăm cu mult drag!Conferinţa va avea loc în Cluj Napoca, în perioada 3-6 octombrie 2012 la Grand Hotel NAPOCA, str. Octavian Goga nr.1 Costul conferinţei este 410 lei/pers. – ceea ce include taxa de participare, cazare și pensiune completă.
Important! Conferinţa va începe miercuri 3 octombrie, la ora 16 şi se va încheia sâmbătă, la ora 14. Insistăm asupra
participării la toate sesiunile conferinţei. Receptia se va face miercuri, 3 oct. intre orele 12 – 15.30 la Grand Hotel Napoca. Apreciem punctualitatea fiecăreia. Dorim să fim împreună la deschiderea conferinţei iar fetele de la recepţie să-şi încheie slujirea în timp optim. De aceea insistăm să ajungeţi înainte de ora 15.30.
Mulţumim pentru înţelegere!
Vă aşteptăm cu mult drag!

Conferinţa este organizată de Fundaţia EBE (Educaţie Biblică prin Extensie)
Din partea organizatorilor: Lidia Șchiopu – coordonator al lucrării cu femeile din cadrul Fundatiei E.B.E.

Nota Daniela Delibas: Voi fi prezenta la conferinta si voi oferi cartea “Femeia care muta muntii”  femeilor care doresc sa o citeasca, la un pret special. Detalii despre carte aici: de-ce-am-scris-cartea-femeia-care-muta-muntii-ganduri-prezentate-la-lansarea-cartii

7 comentarii

 1. As avea o rugaminte mare…La conferinta e o cunostinta de-a mea ce sta aproape de mine .O cheama Dana Dascalului ,e din Graz si as vrea sa imi cumpere 3 carti ca ii voi da banii la intoarcere.Eu nu am cum sa o sun in Romania ca are telefonul de Austria inchis dar daca e posibil sa o rogi frumos sa cumpere 3 carti pentru Angela din Graz si eu ii voi returna la intoarcere banii ….MULTUMESC MULT 🙂

 2. Imi pare rau draga Angela dar la conferinta nu am avut internet si nu am putut vedea mesajul tau:( Am ajuns acasa acum. Imi pare rau. Daca m-ai fi anuntat mai din timp, adica inainte de inceperea conferintei, ar fi fost mult mai bine:) Chiar imi pare rau.
  Poate vom gasi si o alta solutie ca sa ai cartea. In Viena am inteles ca este cartea mea pusa in vanzare la o librarie mare din zona. Mi-au spus mai multe femei ca au cumparat-o de acolo. Sper sa o gaseasti si tu si sa o cititi toate cu placere:)
  Fii binecuvantata!:)

  1. E ok …nu mi-am dat seama caci ea plecase la conferinta si eu apoi am citit la tine ca vei fi si tu deci nu stiam de carte sa ii fi spui ei dar o voi suna maine ca precis a cumparat mai multe 🙂 ….Cred ca ti-am scris si pe email ca as putea-o pune pe blog in format electronic pentru „puturosii” care nu isi mai cumpara carti 😦 si care din nefericire stau cam mult pe net,le-as da de lucru 🙂 sa citeasca cartea…Am destul de multi vizitatori chiar peste 1000 zilnic si vreau sa pun lucruri serioase ,ziditoare si carti cat mai multe 🙂
   Multumesc pentru tot 🙂
   GBY 🙂

 3. lili pop spune:

  fara caci in loc de ca

 4. amalia maior spune:

  cand mai sunte conferinte pt femei….?aflu mereu dupa:(de unde pot sa ma informez?binecuvanatri….

  1. Draga Amalia, intra regulat pe blogul meu si vei afla in timp util toate conferintele din tara la care merita sa participi. Sau te poti abona pe blogul meu si vei primi prin E-mail toate articolele mele imediat ce le postez, desi si cele legate de conferinte sau alte evenimente. Iti doresc o zi binecuvantata! Te pup:)

 5. amalia maior spune:

  multumesc!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.