Imperfect intr-o familie perfecta!!Te simti astfel?!


Anne simtea ca nu va reusi niciodata sa fie pe placul parintilor ei. Ori de cate ori face bine vreun lucru, raspunsul pe care il primea era: ”Poti si mai mult”. Datorita dorintei ei de a placea, a ajuns inrobita de nevoia de a le purta altora de grija. Dupa doua casnicii esuate, a devenit dependenta de munca, neglijand nevoia de afectiune a copiluui ei. Urmand exemplul mamei sale, fiica a dezvoltat un tipar de relatii abuzive, continuand ciclul codependentei. Adictia si codependenta pot debuta in mod neasteptat in anii copilariei, intr-o vreme a inocentei.

Cartea de fata, scrisa de Carol Cannon, analizeaza substratul comportamentului adictiv si codependent. Adictia este o boala din culpa iar intelegerea acestui fapt poate ajuta la depasirea comportamentului care ne inrobeste.

Vestea buna este ca schimbarea este posibila. Carol Cannon are o experienta bogata de terapeut, din care impartaseste istorisiri despre succes, putere si speranta, menite sa ajute la castigarea luptei impotriva adictiei si codependentei.

Carol Cannon este director de programare la The Bridge, centru care ofera asistenta de specialitate persoanelor care sufera de tulburari de dependeta, atat abuz de substante, cat si dependete ascunse.

Pentru a comanda cartea, dati clic aici: DetaliiProdus.aspx?c=m1&s1=61&oB=Id&p=1727.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.