Intalnire speciala cu femeile la Cluj! Este invitata scriitoarea Ana Tatar Andras din SUA!


In ziua de vineri, 7 septembrie 2012, in cadrul bisericii Iris din Cluj sunteti invitate sa luati parte la o noua intalnire cu femeile la care este invitata scriitoarea Ana Tatar Andras din SUA.  Originara din Cluj, scriitoarea Ana Tatar Andras  locuieste acum in Hickory, North Carolina si este autoarea a 4 carti scrise pentru femei, sub calauzirea lui Dumnezeu.

Sunt asteptate la intalnire, incepand cu ora 18, toate femeile care Il iubesc pe Dumnezeu, dar si cartea, modul prin care Ana Tatar Andras s-a pus la dispozitia lui Dumnezeu si a semenilor. „Deschide-mi ochii!”, „Biruieste!”, „Schimba-mi inima” si „Inimi langa inimi” sunt cartile scrise de ea , carti care vor putea fi achizitionate la intalnire. Intalnirea va putea fi urmarita LIVE pe site-ul bisericii Iris: bisericairis.ro.

Cartea „Inimi lângă inimi” este o carte scrisă special pentru inima ta! Conţinând meditaţii pentru fiecare zi a anului, cartea îmbină armonios adevăruri revelate apostolilor şi prezentate în Biblie, cu principii de viaţă care ne pot ajuta să trăim într-un mod responsabil, în armonie unii cu alţii şi plăcuţi înaintea lui Dumnezeu. În înţelepciunea ei, autoarea Ana Tătar Andraş transformă cartea Faptele Apostolilor într-un excelent îndrumar pentru o viaţă trăită la cote maxime, atât din punct de vedere emoţional, cât şi relaţional şi spiritual. Foloseşte această carte la timpul tău de părtăşie zilnică cu Dumnezeu şi viaţa ta va căpăta un nou sens, unul divin! Cartea „Inimi lângă inimi” este mesajul lui Dumnezeu pentru biserica de azi, şi deci, şi pentru tine! Daniela Delibaş, autoarea cărţii „Femeia care mută munţii”, (Ganduri scrise pe coperta spate a cartii „Inimi langa Inimi”).

Nota Daniela Delibas: Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi prezenta la intalnire! Fie ca Dumnezeu sa fie in mijlocul nostru si sa ne vorbeasca tuturor, in functie de nevoile fiecareia!! Fiti binecuvantate!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.