Invitatie conferinta cu femeile sustinuta de scriitoarea Linda Dillow la Cluj!


Veacul în care trăim, aruncă tot mai mult praf peste tabloul căsniciei pictat de Însuşi Creatorul ei, în acel minunat început din gradina Eden, la oficierea primei nunţi. Cine altul decât EL, are dreptul să spună cum ar trebui să funcţioneze această relaţie? El ştie care este scopul pentru care a creat-o şi numai El ştie cel mai bine ce responsabilităţi au fiecare din cei doi. Cu toate acestea, mai degrabă se aude vocea veacului în care trăim și tot mai puţin auzi vorbindu-se despre responsabilităţile fiecăruia, despre renunţare la drepturile personale şi trăire pentru binele celuilalt. Slujirea cu atitudinea robului de bună voie, este considerată dovadă de slăbiciune.

De aceea vă invităm la o conferintă, în care vrem să ne uităm din nou în Scripturi pentru a auzi vocea Creatorului, a cărei temă este: PUTEREA SPERANŢEI!  Invitata noastră principală este Linda Dillow. Ea este deja cunoscută femeilor românce, ca autoare a cărţilor: Partenera Creativă, Conversaţii intime, Linişteşte-mi inima îngrijorată, Împlineşte-mi sufletul însetat. Acum Linda Dillow vine cu ultima ei carte „Cum e să fii căsătorit cu mine?”

 ”Această carte este fenomenală, de fapt, s-ar putea să fie este cea mai bună carte despre căsătorie pe care am citit-o vreodată! Dacă vă doriţi să-L slăviţi pe Domnul în căsătoria voastră, dacă vă doriţi să trăiţi într-o intimitate autentică alături de partenerul vostru, dacă vă doriţi să semănaţi mai mult cu Isus, vă rog să citiţi această carte!” spune Gary Thomas.

Alături de Linda Dillow, le vom avea ca invitate pe:
Dr. Juli Slattery—doctor în psihologie, unul din realizatorii de interviuri la Focus on the Family, cunoscută ca autor de cărți și vorbitor înzestrat la conferințe.
Deana Williams—a lucrat ca producător de emisiuni la Focus on the Family timp de 14 ani.
Judy Dunagan—a lucrat în cadrul organizației BEE la Viena, ca și femeie necăsătorită și pentru femeile necăsătorite. În prezent este director al departamentului lucrării pentru femei într-o comunitate de 7000 de persoane, in Colorado Springs- Statele Unite ale Americii. Judy este un vorbitor dăruit și o vom auzi vorbind la conferința noastră persoanelor necăsătorite.

Conferinţa se adresează oricărei femei căsătorite, care constată că nu are o căsnicie perfectă, care a făcut uneori greșeli în relația de cuplu și care dorește să schimbe lucrurile. De asemenea această conferință se adresează tutor fetelor necăsătorite care vor să aibă o căsnicie fără regrete.

Vă aşteptăm cu mult drag!
Conferinţa va avea loc în Cluj Napoca, în perioada 3-6 octombrie 2012 la Grand Hotel NAPOCA, str. Octavian Goga nr.1
Costul conferinţei este 410 lei/pers. – ceea ce include taxa de participare, cazare și pensiune completă.
Important!
Cazarea
– se va face la hotelul Napoca (4*) – 3 persoane în cameră (470 locuri)
– şi la un hotel de 3* în apropiere, unde vor fi 2 persoane în cameră (100 locuri)
Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierii şi a solicitărilor, urmând ca, după ocuparea locurilor dintr-un anume hotel, să fiţi repartizată acolo unde vor mai fi locuri. Deci, cu cât vă înscrieţi mai repede aveţi şansa să optati pentru o variantă sau alta. Masa se va servi la hotelul NAPOCA pentru toate participantele. Micul dejun se va servi la hotelul unde sunteți
cazate. Confirmarea participării se face odată cu plata costului conferinţei. Termenul limită pentru achitarea costului
este 5 sept. 2012. Banii se vor preda persoanei care v-a invitat sau se vor depune ca şi „donaţie conferinţă 2012” – în contul Fundatiei E.B.E. din Cluj Napoca, str.Inului nr.2-5: RO34 BTRL 0670 1205 9361 7801 Apoi, confirmaţi plata şi comunicați vă rugăm numele persoanei pentru care s-a platit, sau transmiteți tabelul cu numele celor pentru care s-a plătit, pe adresa de mail: conferinta2012@yahoo.com către d-na Mihaela Goron (tel: 0722365474 sau 0757072913).
Nu este suficient doar să plătiţi, TREBUIE să ne comunicaţi acest lucru, completând tabelul anexa! Deci vă rugăm: decideți să fim împreună la această conferință, plătiți, confirmați și comunicați! Conferinţa va începe miercuri 3 octombrie, la ora 16 şi se va încheia sâmbătă, la ora 14. Insistăm asupra
participării la toate sesiunile conferinţei.
Receptia se va face miercuri, 3 oct. intre orele 12 – 15.30 la Grand Hotel Napoca. Apreciem punctualitatea fiecăreia. Dorim să fim împreună la deschiderea conferinţei iar fetele de la recepţie să-şi încheie slujirea în timp optim. De aceea insistăm să ajungeţi înainte de ora 15.30.
Mulţumim pentru înţelegere!
Vă aşteptăm cu mult drag!

Conferinţa este organizată de Fundaţia EBE (Educaţie Biblică prin Extensie)
Din partea organizatorilor: Lidia Șchiopu – coordonator al lucrării cu femeile din cadrul Fundatiei E.B.E.

Nota Daniela Delibas: Voi fi prezenta la conferinta si voi oferi cartea „Femeia care muta muntii”  femeilor care doresc sa o citeasca, la un pret special. Detalii despre carte aici: de-ce-am-scris-cartea-femeia-care-muta-muntii-ganduri-prezentate-la-lansarea-cartii

3 comentarii

    1. Draga Ioana, inca nu am primit nici eu programul zilnic. Ma voi interesa din nou si il voi posta imediat ce il voi avea. II voi trimite un mesaj Lidiei Schiopu, redactor-sef revista Priscilla si organizatoarea conferintei si o voi ruga sa mi-l dea:) Fii binecuvantata!

  1. Vroiam sa va intreb daca persoanele care locuiesc in Cluj-Napoca (si nu au nevoie de cazare si pensiune) au voie sa participe la aceasta conferinta? Sau este obligatoriu sa se plateasca acea taxa de conferinta cu tot cu cazare si pensiune completa? Multumesc.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.