Intalnire speciala cu femeile la Arad! Invitata – scriitoarea Ana Tatar Andras!


In ziua de 1 septembrie 2012, la biserica Speranta din Arad va avea loc  o intalnire  cu femeile la care este invitata  scriitoarea Ana Tatar Andras. Intalnirea va incepe la ora 18 si va putea fi urmarita LIVE pe site-ul bisericii Speranta dand click aici: www.speranta.net.

„Deschide-mi ochii ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale” – Psalmul 119.18

Acest verset extraordinar sta la baza unei carti de meditatii scrisa de Ana Tatar Andras, autoare de carte originara din zona Clujului dar care acum locuieste în North Carolina, USA. Cele peste 360 de meditatii ale cartii intitulate intr-un mod extrem de sugestiv si binevenit “Deschide-mi ochii!” , câte o meditatie pentru fiecare zi a anului,  ne vorbesc despre caracterul si înclinatiile sale crestine, în pagini strânse cu pricepere în cartea de „Meditatii zilnice bazate pe Evanghelia dupa Ioan” si publicata la Editura RISOPRINT, Cluj Napoca.

Renumitul pastor Livius T. Percy descrie in doar câteva cuvinte care e scopul acestor meditatii pentru cititor:

„ Cu sensibilitate si dragoste, Ana Andras ne invita sa ne delectam in Cuvânt, in rugaciune si in meditatie la frumusetea Domnului, descoperita in Scriptura. Ne invita sa privim apoi viata si problemele cotidiene prin prisma Cuvântului, sub calauzirea Duhului Sfant, asa incât Cuvântul sa devina viu si lucrator in noi.”

De asemenea, Ana Tatar Andras a mai scris cartile: „Biruieste!”, „Inima schimbata” si cea recent tiparita „Inimi langa inimi”. Toate cartile vor putea fi achizitionate la intalnirea cu femeile de la Arad. De asemenea, in data de 7 septembrie va mai fi o astfel de intalnire la o biserica in Cluj.

Pentru a citi mai multe articole scrise de Ana Tatar Andras, dati click aici: anatatarandras.wordpress.com

Un comentariu

  1. samisaicu spune:

    Buna,
    As dori daca se poate sa modificati link-ul catre blogul Sami Saicu deoarece adresa a fost modificata. Noua adresa este http://sami-saicu.blogspot.ro/.
    Multumesc.

    Sami Saicu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.