De ce am scris cartea „Femeia care muta muntii”?-Ganduri prezentate la lansarea cartii!


Femeia care muta muntii este intr-adevar o carte intitulata intr-un mod curajos, insa este ceea ce eu am simtit nevoia sa fiu in calitate de femeie. In viata de zi cu zi, am simtit nevoia sa fiu o femeie care muta muntii de dragul familiei cu care Dumnezeu m-a binecuvantat, de dragul bisericii pe care o frecventez si de dragul societatii din care fac parte. Pot spune ca au fost trei mari motive care au stat la baza acestei nevoi.

In primul rand, societatea in care traim cere foarte mult de la femeie. Femeia trebuie sa fie o sotie iubitoare si respectuoasa, o mama inteleapta in cresterea si educare copiilor, o gospodina perfecta si o femeie de cariera, daca se poate! Si este bine! Insusi Dumnezeu cere toate aceste lucruri de la femeie. In cartea Proverbe, in cap. 31 gasim un extraordinar portret al unei astfel de femei, al unei femei care muta muntii, al unei femei active atat in camin, cat si in biserica si societate.

In al doilea rand, daca femeia nu este puternica si nu reuseste sa mute muntii din viata ei, muntii cu care Satan o asalteaza zilnic, atunci ea sufera. Ea devine depresiva, neincrezatoare in fortele proprii, trista mai tot timpul, comoda, inactiva, doborata de probleme si de cotidian si moarta din punct de vedere spiritual. Pentru a evita toate aceste suferinte, femeia trebuie sa mute muntii!

In al treilea rand, Dumnezeu nu doreste ca femeia sa sufere  ci El vrea ca ea sa umble pe inaltimi, asa cum gasim scris in Biblie, scrisoarea de dragoste a lui Dumnezeu adresata omului muritor. Dumnezeu vrea ca oile Lui sa aiba viata, dar nu oricum ci s-o aiba din belsug!

Din pacate, multe femei sufera si este trist. Este timpul sa ne ridicam, in calitate de femei, in capul oaselor si sa punem in practica secretul fericirii care ne-a fost oferit de mai bine de 2000 de ani: Fericirea mea este sa ma apropii de Domnul!

Fericirea ta este sa te apropii de Domnul! Doar El, Cel care Te-a creat si care iti cunoaste toate impulsurile, tendintele, dorintele si meandrele, doar El stie cum poti fi fericita in viata pe acest pamant. Doar El iti poate darui acea stare de implinire sufleteasca pe care o cauti neincetat in lume! Doar El te poate ajuta sa traiesti o viata de biruinta! Este timpul sa nu mai zaci doborata la pamant sub multitudinea de munti, ci sa te ridici in capul oaselo9r si sa fii o femeie care muta muntii, o femeie care face tot ce ii sta in putinta ca sa fie palcuta lui Dumnezeu si semenilor! Doar atunci, te vei ferici pe tine si ii vei ferici si pe altii, prin simpla ta existenta!

2 comentarii

 1. ana spune:

  Minunat!!!
  Orice femeie trebuie sa biruiasca dar acest lucru nu se poate fara ajutor de sus. Sa cerem ajutor lui Dumnezeu ca sa mutam muntii din vietile noastre.
  ana
  anatatarandras.wordpress.com

  1. Amin Ana!!!! Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa fim femei care muta muntii, cu ajutorul si prin puterea lui Dumnezeu, asa cum prezint si in cartea „Femeia care muta muntii”! Fii binecuvantata! Ce noutati ai cu privire la noua ta carte de meditatii zilnice intitulata „Inimi langa Inimi”? Ai dat=o la editura? Domnul sa-ti dea izbanda in toate! Abia astept sa vad cartea in forma finala! Abia astept sa vii la Suceava si sa organizam la biserica o intalnire cu femeile:)))Amin!!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.