Lansarea cărţii „Femeia care muta muntii” la Shopping City Suceava, Alexandria Librării!


Alexandria Librării şi Shopping City Suceava vă invită vineri, 27 iulie 2012 la lansarea cărţii „Femeia care muta muntii” scrisa de Daniela Delibas. Evenimentul va avea loc în City Gallery din Shopping City Suceava începând cu ora 17.30. Cartea va fi prezentată de Daniela Lefter (profesor Scoala Filadelfia Suceava), de Daniel Grigoriciuc (director Radio Vocea Evangheliei Suceava) si de catre autoare prezentandu-ne motivatia care a stat la baza scrierii unei carti atat de curajos intitulate.

Femeia care mută munţii este titlul cel mai încurajator pentru femeia din ziua de astăzi. Autoarea observă cu o fineţe nobilă, situaţia specială în care se găseşte vasul sensibil – femeia se confruntă cu numeroase probleme delicate, prezentate în paginile care urmează cu o mână sigură şi matură -, însă, cartea aceasta nu se opreşte la o prezentare obiectivă a vieţii, cu toate punctele ei negative. Se pune pe tapet capacitatea femeii de a găsi soluţii la problemele ei, această calitate fiind rezultatul parteneriatului ei cu Dumnezeu.” (Ligia Seman, scriitoare)

Femeia care mută munţii – un titlu care sună încurajator. Poate să sune însă şi flatant şi uimitor, în funcţie de înţelegerea fiecărei femei în parte, vis-a-vis de propriul statut. Cartea scrisă de Daniela Delibaş este o incursiune în statutul femeii creştine şi rolul acesteia în familie, în biserică şi în societate. Demersul este lăudabil, la fel şi efortul depus pentru a aduna laolaltă gânduri şi experienţe preţioase ale unor autoare de marcă în literatura creştină destinată femeilor. Fiecare dintre cititoare se va regăsi în această carte, îşi va regăsi gândurile, preocupările şi frământările dar, va găsi şi soluţii pentru a ieşi din conul de umbră al unei defectuoase înţelegeri a propriei feminităţi. Va găsi calea pentru a se dezvolta, a evolua, a trăi la superlativ!– (Margareta Lupaşcu, realizatoarea emisiunii „Eternul Feminin”, la Radio Vocea Evangheliei Suceava) .

„Daniela Delibaş este o creştină matură care nu-I aminteşte zilnic Lui Dumnezeu cât de mari sunt munţii din viaţa ei, ci fiecărui munte îi spune cât de mare şi biruitor este Dumnezeu. Autoarea nu ne îndeamnă să le poruncim triumfalistic să se mute din calea noastră, ci, ne ia într-o călătorie, pas cu pas, în escaladarea lor, indiferent de înălţime. Acest alpinism spiritual împreună cu Domnul,  întăreşte omul dinlăuntru şi ne schimbă complet perspectiva. Împreună cu Daniela şi cu cele care vor avea înţelepciunea să facă acest studiu, vom binecuvânta pe Cel care a pus munţii în calea noastră, nu ca să ne limiteze orizontul, ci ca să ne sporească dorinţa de a ne înălţa, mereu, mai sus.” (Angela Ţiprigan, autoare a numeroase eseuri şi articole publicate în revista pentru femei, Priscila)

Daniela Delibaş este absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii de Stat din Oradea şi a Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Emanuel din Oradea. Este redactor-crainic la Radio Vocea Evangheliei Suceava şi, împreună cu soţul, Mitică, şi cu cei trei copii, Marcu, David şi Elisa, locuieşte în Ipoteşti, Suceava.

Va astept, dragele mele, cu multa placere impreuna cu sotii sau prietenele voastre! Oricine iubeste cartea este binevenit!

10 comentarii

 1. anatatar spune:

  Dragă Daniella,
  O să fiu şi eu acolo dar numai cu gândul.
  Te păstrez în rugăciunile mele.
  love,
  ana
  anatatarandras.wordpress.com

  1. Multumesc draga Ana!Daca se va filma, o sa postez pe blog lansarea. O sa iti trimit astazi, sau maine, gandurile despre cartea ta pentru coperta din spate. Fii binecuvantata!

 2. Ionut spune:

  Daniela,
  Ma bucur sa te vad activa in Hristos…Sa stii ca pe aici ma laud cu „vecinii mei care au fost 12 frati”, oameni de isprava 🙂 Daca eram mai aproape veneam toti 4 la lansarea cartii. Domnul sa te intareasca la ce e bun…

  1. Multumesc Ionut. Domnul sa va binecuvanteze si pe voi si sa va dea biruinta in tot ceea ce faceti! Astept sa ne mai vedem cand veniti in tara:) Transmite salutari sotiei:)Fiti binecuvantati!

 3. valentindedu spune:

  Felicitari.
  Asa ii sade bine unui crestin. Frumoasa prezentare in locul cel mai potrivit!
  Cred ca trebuie sa invat de la tine!

  1. Multumesc valentin! A fost intr-adevar o seara binecuvantata in care Dumnezeu, scrisoarea Lui de dragoste catre omenire si fericirea pe care doar El o poate oferi omului muritor au fost pionii principali ai tuturor discursurilor. Felicitari si tie pentru carte. Mi-a placut titlul foarte mult:) Si eu am o fetita Elisa:)) Fii binecuvantat de Domnul, tu si familia ta:)

 4. Nu stiu cand voi avea posibilitatea sa o cumpar dar daca se poate sa imi trimiti niste fragmente din ea pe email mi-ar face placere sa o citesc…apoi eventual poate gasim o metoda prin colet postal sa cumpar cateva bucati….MULTUMESC MULT 🙂

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.