Tu de ce te plangi cu privire la picioarele tale? Lectie extraordinara de viata despre harul de a putea merge!


Ne-am obisnuit cu faptul ca avem picioare atat de mult incat nu mai realizam cat de mare si minunata este importanta lor, in vietile noastre! Ne plangem adesea de faptul ca sunt putin strambe, sau prea mici (asa cum fac eu spunand ca mi le-as fi dorit putin mai lungi!), sau prea lungi, sau ca degetele de la picioare sunt prea mari, sau prea departate, sau prea apropiate etc. Si uitam esentialul: PUTEM MERGE! Ce mare binecuvanatre este ca putem merge, alerga, face miscare!

Am ramas impresionata de povestea unei copile, de nici 3 anisori, Yu Yu din China, care nu poate merge din cauza ca picioarele ii cresc in mod alarmant. Mai exact, talpile picioarelor ii cresc in mod alarmant astfel ca trupul ei firav si nevinovat, nu ma poate sa le sustina greutatea.

Familia fetei este extrem de saraca, insa chiar si asa a reusit sa adune o suma mica de bani si trimis-o la un medic pentru a fi examinata. Bunicul lui Yu Yu vrea sa o duca la un spital din Beijing pentru a fi tratata corespunzator si s-a apucat de strans bani vanzand mai multi porci. O radiografie a aratat ca micuta s-a nascut cu malformatii la ambele picioare si ca acestea sunt curbate spre exterior. Pentru moment, Yu Yu este nevoita sa mearga desculta pe strazile orasului, deoarece parintii ei nu au putut sa ii gaseasca nicio pereche de incaltaminte care sa i se potriveasca.

Un alt material extraordinar despre harul de a putea merge puteti citi aici: pentru-ca-meriti-aimee-mullins. Va prezint povestea extarordinara a tinerei Aimeea Mullins, tanara din poza de mai jos!!

Un comentariu

  1. Melania spune:

    Doamne iarta-ne pentru nemultumirea pe care o avem uneori vis-a-vis de corpul nostru!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.