„Femeia care muta muntii” este ceea ce eu vreau sa fiu in calitate de femeie!


Femeia care mută munţii, este, în primul rând, ceea ce eu vrea să fiu în calitate de femeie, de soţie, de mamă, de membru în biserică şi, nu în ultimul rând, de Fiică a Celui Preaînalt, pe acest pământ. Totodată, consider faptul că fiecare femeie care afirmă că este Fiica Celui Preaînalt trebuie să fie sau să devină, o femeia care mută munţii! Cine este această femeie?

Femeia trăieşte zilnic sub asediul unor munţi, a unor titani de granit, care vor să-i frângă puterea de a trăi fiecare zi în ascultare de Hristos şi să o trântească la pământ, astfel încât ea să devină nefericită cu viaţa ei, inactivă în lucrarea lui Dumnezeu şi moartă pe dinlăuntru. Femeia care mută munţii este femeia care înţelege faptul că ea poate face orice lucrare, proiect sau activitate îşi propune, cu ajutorul şi de dragul lui Hristos! Este femeia care mută chiar şi munţii din loc, atunci când vine vorba de fericirea căsniciei sau a familiei sale, faţă de care are o datorie unică, dar şi atunci când vine vorba de lucrarea lui Dumnezeu, în Biserică sau în lumea întreagă, faţă de care are o datorie divină.

Inspirându-mă din viaţa personală, dar şi din trăirile altor femei despre care am aflat citindu-le cărţile – Domnind peste împrejurările vieţii, de Ligia Seman, Anotimpurile Inimii, de Gigi Graham Tchividjian, Pathway to Purpose for Women, de Katie Brazelton, Adevărata valoare a unei femei, de Lisa Bevere şi altele – am scris această carte cu gândul la tine, o femeie care se luptă în viaţa de zi cu zi cu o sumedenie de munţi şi care, rareori, găseşte în ea puterea de a transforma lacrimile de tristeţe din viaţa ei, în lacrimi de bucurie. Nu sunt o femeie care a fost scutită, pe parcursul vieţii, de lupta cu diferiţi munţi, fie ei sub formă de lacrimi, de frământări, de neajunsuri, de probleme şi situaţii dificile sau, fie ei, sub formă de stres, de cârtire, de nemulţumire şi de dezamăgire faţă de viaţă. Am avut şi eu parte de astfel de momente, tocmai datorită faptului că nici o femeie nu va putea vreodată fugi de durerea fizică, sau sufletească, oricât de bună atletă ar fi. Inima mea s-a ridicat atunci la Ceruri şi Şi-a întrebat Creatorul:

Ce trebuie să învăţ de aici?
Cum anume trebuie să mă comport în această situaţie pentru ca numele Tău să fie proslăvit, print printre oameni, şi pentru ca inima Ta să găsească plăcere în mine?

Principiile prezentate, în această carte, sunt răspunsul pe care Dumnezeu mi L-a dat, şi care este unul atât de minunat! Care sunt munţii care apar în viaţa femeii? Cum pot fi ei îndepărtaţi? Care este rolul femeii, în această lume? Este statutul de soţie şi de casnică scopul ultim şi absolut, pentru care femeia a fost concepută de către Dumnezeu? De ce alături de iubitul ei soţ, femeia nu găseşte adevărata fericire şi împlinire, în viaţă? De ce statutul de mamă poate fi presărat cu lacrimi? De ce viaţa aceasta pare, uneori, atât de searbădă şi fără sens? Acestea sunt câteva din întrebările la care vei afla răspuns citind această carte.

Femeia care mută munţii, va marca pentru tine începului unei noi vieţi trăite împlinind scopul minunat pentru care ai fost creată, şi mutând deoparte multitudinea de munţi care tinde să te zdrobească, zilnic. Doar atunci te vei ferici pe tine şi vei ferici la rândul tău pe alţii, prin simpla ta existenţă! Îţi doresc să fii o femeie care mută munţii, astăzi şi în fiecare zi! Mă rog ca Dumnezeu să te ajute la aceasta, şi Să-şi ia Slava şi Gloria din viaţa ta, şi din a mea, mereu!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.