Astepti tu acel „ceva” care sa dea sens vietii tale si constati ca acel „ceva” nu mai vine?


Fiecare dintre noi joacă un rol unic şi special, în această lume. Pe lângă cel de soţie, mamă, bunică, tu mai ai un rol: acela de a-L arăta pe Hristos lumii! Dumnezeu are un plan individual şi personalizat pentru fiecare femeie în parte, bazat pe potenţialul, calităţile şi darurile revărsate de El în fiecare. Dacă acceptăm rolul pe care ni l-a încredinţat Dumnezeu, ca fiind cel mai potrivit pentru noi, atunci vom putea lucra într-un mod care să ne aducă mulţumirea şi fericirea, în această viaţă.
Tu nu trebuie să te compari cu nimeni altcineva, sau sa-ţi doreşti să faci lucrarea pe care o face altcineva, cu mare succes, în această lume. Tu eşti unică, şi aşa cum acea persoană cu care te compari nu ar putea realiza lucrările pe care le faci tu, nici tu nu le vei putea realiza pe ale ei. Totul este gândit şi orchestrat de Dumnezeu, în dreptul fiecărei femei, bazat pe potenţialul fiecăreia.
Există, însă, atât de multe femei în lumea întreagă care par că nu-şi cunosc deloc scopul unic pentru care au fost create şi care se mulţumesc, adesea, cu vieţi simple, monotone şi chiar goale. Linda Dillow le catalogheazădrept femei mioape:

„În ziua de azi, multe femei suferă de miopie, nu în ce priveşte văzul, ci viaţa. Nu au nici cea mai mică idee de ce există sau care le este scopul vieţii. Sunt duse de val, ca o barcă fără cârmă. (…) De cele mai multe ori, femeile care nu au un scop în viaţă trăiesc nu doar segmentat, ci şi într-o continuă aşteptare pasivă: a locului de muncă potrivit, a bărbatului ideal, a copilaşului. (…) Aşteaptă ceva care să dea un sens vieţii lor. „

Şi acel ceva care ar trebui să dea sens vieţii lor, nu apare niciodată! De ce? Pentru că acel ceva a venit. Isus S-a coborât în această lume căzută în păcat, Şi-a făcut lucrarea iar acum ne-a încredinţat-o nouă, cele care suntem fiicele Lui! Doar făcând  lucrarea Lui, vom cunoaşte împlinirea şi fericirea în această viaţă tristă şi goală. Focalizarea incorectă face ca
mulţumirea să rămână pentru ele un vis imposibil de împlinit, conchide Linda Dillow pe o notă sumbră.

Te întreb: Vrei să fii fericită şi împlinită în această lume pierdută? Caută să practici focalizarea corectă şi vei avea astfel atitudinea corectă cu privire la lumea în care trăieşti, şi care zace în cenuşa păcatului, de atâta vreme.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.