Reportaj Scoala Crestina „Filadelfia” Suceava la AlfaOmegaTV!


Şcoala Creştină Filadelfia este o şcoală creştină particulară, înfiinţată de Biserica Creştină Penticostală Filadelfia. A fost visul unui grup de creştini evanghelici, care a început să devină realitate din primăvara anului 2001. În toamna anului 2002 prima generaţie de copii din clasa a-I-a au păşit pragul şcolii. Din septembrie 2003, odată cu finalizarea construcţiei, Şcoala Creştină Filadelfia şi-a deschis porţile pentru toate ciclurile de învăţământ preuniversitar.

  • Scoala colaborează cu familia pentru promovarea valorilor morale si spirituale. O şcoală creştină recunoaşte că responsabilitatea pregătirii unui copil pentru viaţă revine părinţilor. Iar părinţii au delegat şcolii răspunderea educaţiei academice. Şcoala lucrează împreună cu familia pentru a imprima în copii valori morale şi spirituale, precum şi a-i învăţa deprinderile de bază. Profesorii noştri vor avea la dispoziţie cea mai bună perioadă din viaţa unui copil: perioada când copilul este conştient, atent şi receptiv.
  • Pregătirea este in acord cu cerinţele academice ale societăţii. Scopul educaţiei creştine este acela de a echipa elevii cu tot arsenalul academic cerut de curriculum-ul în vigoare, inclusiv o gândire critică şi un spirit de discernământ, necesare orientării pe piaţa sistemelor de valori. În acelaşi timp, ne dorim ca rezultatul educaţiei să fie văzut în oameni cu inimi şi vieţi transformate care să aibă impact pozitiv în societate.
  • Un mediu creştin ce oferă siguranţă. Intr-un mediu viciat de păcat, mediu în care copilul este asaltat de tot felul de imagini şi sunete care îi zdrobesc mugurele firav de credinţă, o şcoală creştină este ca o insulă de lumină în obscuritatea incisivă a răului din jur. Vedem şcoala noastră ca pe o imensă provocare în slujirea lui Dumnezeu şi a oamenilor din jurul nostru.
  • Sursa: www.filadelfia.ro

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.