Libraria Crestina Maranatha, libraria care salveaza vieti!


O librarie crestina deschisa la inceputul acestui an, are ca principal scop salvarea de vieti si ajutorarea persoanelor aflate in dificultate. Este vorba de Libraria Crestina Maranatha. Aceasta lucreaza in parteneriat cu Misiunea Slujire Crestina si Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania.

Noua librarie va ofera o gama completa de carti crestine, biblii, romane crestine, carti crestine pentru copii, etc. Printre cartile oferite de aceasta librarie, se numara si cartea pentru femei intitulata intr-o maniera curajoasa „Femeia care muta muntii”, carte care poate fi achizitionata la pretul de 30lei. Din vanzarile de carte se urmareste strangerea de fonduri pentru actiuni
caritabile. De exemplu, in aceasta perioada Libraria Crestina Maranatha este implicata in salvarea vietii lui Rares Basarab, un baietel de 3 anisori care are urgent nevoie  de un aparat de respirat pentru a putea trai. Acest aparat costa 7800 de euro. In momentul de fata, Rares este ajutat sa respire cu ajutorul unui aparat inchiriat de parintii lui, la costuri enorme pentru o familie care traieste dintr-un singur salariu. Speram ca, intr-un timp cat mai scurt, din vanzarea de carte cat si din donatii si sponsorizari, sa putem strange suma necesara si aparatul sa poata fi cumparat.

Multumim in avans celor care sunt si care vor fi clientii Librariei Crestina Maranatha. Cu ajutorul lor vor fi salvate vieti.

Sursa: detalii_stire.php?news_id=753

Pentru a afla detalii despre conturile unde poti depune banii pentru a-l ajuta pe Rares cat si pentru a urmari un material video emotionant despre el, da click aici:cumpara-o-carte-crestina-si-salveaza-viata-lui-rares .

Pentru a comanda cartea „Femeia care muta muntii” de la libraria Maranatha, da click aici: femeia-care-muta-muntii-daniela-delibas.html

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.