„Femeia între limite şi potenţial” cu Angela Tiprigan!


Angela Tiprigan,  vorbitoare de referinţă în lucrarea femeilor din România şi diasporă va sustine la Conferinta Nationala a Femeilor de la Mamaia 2012 o conferinta cu tema „Femeia între limite şi potenţial” . Am avut placerea de a o cunoaste in persoana pe Angela Tiprigan, cunoscuta prin conferintele pentru femei pe care le tine la nivel national si international dar si prin colaborarea acesteia cu revista pentru femei Priscila. M-am aflat astfel fata in fata cu o femeie plina de caldura, dragoste si inima jertfitoare pentru si de dragul lui Hristos, si semenilor. Am rugat-o sa imi faca o recomandare a cartii „Femeia care muta muntii”, carte care va fi lansata pe data de 13 iulie la Shopping City Suceava, sub egida Alexandria Librarii. A acceptat cu mult drag, fapt pentru care ii multumesc . Iata care au fost gandurile ei despre carte, ganduri care mi-au bucurat inima in mod deosebit:

“Zestrea literaturii crestine din ultimii 20 de ani este formata in mare parte din traduceri:carti valoroase care ne-au influentat in ani si ne-au insotit ca niste prieteni atunci cand aveam nevoie de ceva deosebit.Insa, bucuria mea cea mare este ca aceasta zestre este completata cu aparitiile romanesti ale acelora cu care ne ingemanam radacinile,cultura, graiul si simtirea.

Daniela Delibas este o crestina matura care nu-I aminteste zilnic Lui D-zeu cat de mari sunt muntii din viata ei,ci fiecarui munte ii spune cat de mare si biruitor este D-zeu.Studiind cu atentie cartea,iti dai seama ca muntii problemelor si suferintelor de tot felul  sunt un numitor comun de cele mai multe ori.Autoarea nu ne indeamna sa le poruncim triumfalistic sa se mute din calea noastra,ci ne ia intr-o calatorie,pas cu pas in escaladarea lor,indiferent de inaltime.Acest alpinism spiritual impreuna cu Domnul  intareste omul dinlauntru si ne schimba complet perspectiva.
Impreuna cu Daniela si cu cele care vor avea intelepciunea sa faca acest studiu,vom binecuvanta pe Cel care a pus muntii in calea noastra nu ca sa ne limiteze orizontul,ci ca sa ne sporeasca dorinta de a ne inalta mereu mai sus.”(Angela Tiprigan)
Urmariti mai jos un material video cu Angela Tiprigan la Conferinta cu surorile din Casa de Rugaciune de la Hunedoara, 2010.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.