Cartea „Biruieste!” scrisa de Ana Tatar Andras poate fi citita on-line!


„Nu te lăsa biruit de rău, ci biruieşte răul prin bine!” Romani 12:21

„În primăvara anului 2010 am avut o experienţă deosebită în relaţia mea cu Domnul. Am trecut printr‑o stare de apăsare pe care nu am ştiut cum să o rezolv. M‑am rugat, m‑am luptat, am cântat, am cerut ajutorul Domnului, am citit Cuvântul şi totuşi nu am reuşit. Într‑o zi am plecat de la lucru acasă, pentru că nu mai suportam starea mea, şi am luat Biblia în mână. Am început să citesc cu voce tare, să strig cu o voce disperată din Psalmul 27. Am continuat să strig către Domnul până la Psalmul 40, când am observat că vocea mea s‑a potolit şi vorbeam normal. Domnul a adus eliberare sufletului
meu. M‑a scos din groapă, căci „Îmi pusesem nădejdea în Domnul şi El S‑a plecat spre mine, mi‑a ascultat strigătele. M‑a scos din groapa pieirii, din fundul mocirlei, mi‑a pus picioarele pe stâncă şi mi‑a întărit paşii. Mi‑a pus în gură o cântare nouă, o laudă pentru Dumnezeul nostru.” Psalmul 40:1‑3a
Ai ajuns vreodată într‑o aşa disperare, încât să ajungi la strigăte către Domnul după ajutor? Cum strigi tu către Domnul?
Niciodată nu am avut aşa o strigare către Domnul, deşi toată viaţa m‑am rugat şi am citit Cuvântul.
Această experienţă m‑a determinat să scriu cartea „Biruieşte!”.
Toţi ajungem de‑a lungul vieţii prin multe gropi. Uneori din cauza noastră (păcatului), alteori alunecăm (neatenţia, mândria, lăcomia, egoismul etc.), deseori nu ştim cum am ajuns acolo (durerea, suferinţa, boala, moartea unei persoane, probleme financiare, probleme în relaţii etc.).
Oriunde ai fi, în orice groapă, nu uita că poţi birui! În fiecare dimineaţă avem o nouă şansă, un nou început. Domnul este bun, El vrea să ne pună picioarele pe stâncă şi să ne întărească paşii. Cuvântul Domnului este puternic! Este viu şi lucrător! Mă rog de multe ori prin versete din Biblie. În această carte cer prezenţa şi puterea Cuvântului în câteva dintre problemele vieţii: depresia, teama, mânia şi amărăciunea, neiertarea, lăcomia, idolatria, necredinţa, mândria, înşelăciunea şi nesiguranţa.” Aceste ganduri sunt scrise in prefata cartii „Biruieste!”, o carte care cuprinde rugăciuni bazate pe Cuvântul lui Dumnezeu, atunci când trecem prin greutăţi sau rugaciuni pentru cei dragi. Biruim păcatul şi stările grele din viaţă prin rugăciuni bazate pe Cuvântul Domnului . Este o carte scrisa de autoarea crestina Ana Tatar Andras din Hickory, North Carolina. Prin harul lui Dumnezeu, aceasta carte care poate fi folosita de fiecare dintre noi la timpul de partasie din fiecare dimineata, poate fi citita si online, pe blog-ul scriitoarei: anatatarandras.wordpress.com. Trebuie doar sa dati click pe coperta cartii „Biruieste!” care apare in bara laterala dreapta pe blog si vi se va deschide cartea intreaga!!

Ana Tatar Andras este o scriitoare crestina originara din Cluj dar care acum locuieste impreuna cu sotul ei in SUA, North Carolina. A publicat in anul 2011 la editura Carmel Print din Arad cartea „Biruieste!” iar la editura Risoprint din Cluj-Napoca cartea „Deschide-mi ochii!”, o carte de meditatii care se ridica ca o rugaciune adresata Mantuitorului de a ne deschide ochii pentru a vedea lucrurile minuante ale legii Sale si astfel, a dobandi intelepciunea sfanta. Ambele carti pot fi citite online dand click pe coperta cartii sau pot fi comandate de la Libraria Radio Vocea Evangheliei Oradea dand click aici pentru cartea „Biruieste!” : Biruieste! si cici pentru cartea „Deschide-mi ochii!”: Deschide-mi%20ochii!

3 comentarii

  1. Melania spune:

    Salut. Zilele trecute am inceput sa citesc din cartea ” Biruieste” online. Carti potrivite la momentul potrivit!

    1. Ma bucur mult Melania sa aud ca o citesti! E o carte foarte buna!! Fii binecuvantata in toate!

  2. dorina suciu spune:

    doresc sa citesc cartea cu titlu ,, BIRUIESTE ,, on-line

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.