Life is beautiful!!

„Pazeste-ti inima mai mult decat orice”!Conferinta extraordinara pentru tineri cu Livius Percy!


Pastorul Livius Percy va sustine maine, vineri 04 mai 2012, la biserica Filadelfia din Suceava o conferinta pentru tineri intitulata „Pazeste-ti inima mai mult decat orice”! Prin binecuvantarea lui Dumnezeu, voi avea posibilitatea de a ma adresa si eu tinerilor la aceasta conferinta si de a le vorbi despre modul in care actualele lor partenere de relatie si viitoarele lor partenere de casatorie pot fi fete (sau viitoare femei) care muta muntii, cu ajutorul si de dragul Lui Hristos! Sa fii tanar crestin devotat lui Hristos este o mare provocare in ziua de astazi. Nu este insa si imposibil! Cu ajutorul lui Dumnezeu, tinerii pot muta muntii care le stau in cale si care le fura bucuria de a trai, sau care le umbresc viitorul aducandu-i intr-o stare de pesimism sau panica cu privire al viitor si pot dobandi fericirea langa Hristos, dar si langa viitoarele lor partenere sau langa viitorii lor parteneri de viata. Doar mutand muntii care se interpun intre ei si Dumnezeu si lasandu-se modelati de Hristos pot deveni o sursa de bucurie pentru familiile lor, pentru bisericile din care fac parte dar si pentru viitori parteneri de casatorie!!

Dragi tineri,aceasta este marea mea provocare pentru voi: sa mutati muntii care stau in calea fericirii voastre alaturi de Hristos, astazi si in fiecare zi! Care sunt acesti munti? Vor fi prezentati maine in cadrul conferintei. Va astept cu mult drag:))Dumnezeu sa-mi dea mie cuvant iar voua inimi deschise pentru a-l primi!!

Standard

Un gând despre „„Pazeste-ti inima mai mult decat orice”!Conferinta extraordinara pentru tineri cu Livius Percy!

  1. Mă voi ruga pentru tine, dragă Daniela şi pentru păstorul meu, fratele Livius Percy. Domnul să ne dea tuturor puterea Lui ca să ne păzim inimile mai mult decât orice, căci din ele izborăsc izvoarele vieţii.
    ana
    anatatarandras.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.