CONFERINŢA NAŢIONALĂ A FEMEILOR MAMAIA 2012!!


CONFERINŢA NAŢIONALĂ  A FEMEILOR MAMAIA 2012
    Scriitoarea creştină, LIGIA SEMAN ŞI ECHIPA DE ORGANIZARE  –  te invităm cu drag să fii alături de noi la conferinţa naţională a femeilor, cu tema:
              SCHIMBATĂ, NU DOAR ATINSĂ DE DUMNEZEU!
    Data: 26 iunie – 30 iunie
    Locaţia: Hotel Palas  4**** ,  Mamaia
    Costul 360 RON – incluse: cazarea şi prânzul
    Înscriere: conferintafemei2011@yahoo.com,
 
    Informatii:

    Telefon:  0762673247 – şi 0722795557  – Elena Nini

    0745048768  – şi 0734998008 – Cornelia Maftean  (după ora 18.00)

Conferinţa cuprinde sesiuni de învăţătură, marturii de vieţi transformate si misiune, timp de părtăşie în grupe     mici şi ateliere de rugăciune.
O echipă specială de consiliere va fi  la dispoziţia femeilor.
 
                                       Detalii organizatorice:
Conferinţa începe marti – 26 iunie, ora 16.00 şi se va încheia  sambata – 30 iunie, ora 12.00
Va rugam frumos sa ne confirmati ocuparea locurilor integrala sau partiala repartizate pentru zona (orasul, grupul, biserica) dumneavoastra pana la data de 25 aprilie.  Avand in vedere ca locurile sunt limitate ( mai putine  ca anul trecut) – doar primii inscrisi vor beneficia de ocuparea locurilor.
Până în data de 18 mai 2012 se va plăti jumătate din sumă, respectiv 180 Ron si pana in 11 iunie, restul sumei pana la 360Ron. Cine are posibilitatea, poate plăti toată suma până în data de 18 mai. Deasemenea specificăm faptul ca avansul nu se va restitui având in vedere faptul că locurile au fost rezervate.
Banii pentru conferinţă vor fi depuşi la Banca Transilvania, sucursala Hunedoara, la urmatoarele date: Seman Timotei,Hunedoara, cod IBAN:RO81BTRL06301201B98796XX, cu menţiunea „donaţie conferinţă”.
Pentru lidere: ar trebui sa avem de la ele lista cu toate persoanele care vin la conferinta si persoanele care vor depune banii in cont. Dorim sa fim foarte clar informati cu privire la suma si cine a depus, pentru cine s-a depus,telefonic la numerele de mai sus, sau prin mail – numele si prenumele corecte – pentru a evita neplacerile si confuzia.
Înregistrarea şi cazările se vor face între orele 10.00 – 14.00 – marti, 26 iunie, la Hotel Palas, Mamaia, Constanţa in baza cartii de identitate.Spre deosebire de anii trecuti – nu vor mai fi paturi suplimentare in camere. Vor fi doar 2 persoane in camera.
Nota  din partea conducerii Hotelului Palas:
Facilitati copii:
–         1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 6 ani, beneficiaza de gratuitate in conditiile in care se folosesc paturile existente
–         copilul cu varsta peste 6 ani, va achita tariful intreg de adult (360 lei/sejur), pentru aceasta – parintele respectiv, mama va prezenta actul doveditor al copilului.
Pentru camerele care se vor ocupa inainte de inceperea evenimentului, Beneficiarul va avea o reducere din tariful de receptie de la tariful de 69 euro/ camera/noapte , la 50 euro/camera/ noapte. Acest tarif nu include mese.
 
Pentru persoanele care doresc sa vina mai repede de inceperea conferintei sau sa ramana dupa terminarea evenimentului – se poate gasi cazare la un pret acceptabil la vilele din Mamaia Nord.
CUM SE AJUNGE LA LOCUL CONFERINŢEI? Din gara Constanţa, luaţi microbusul spre Mamaia Nord şi spuneţi la şofer să oprească la Hotel Palas- Pelican. Microbusele circulă foarte des în acea perioadă.
Din partea coordonatorilor conferinţei – Ligia & Tibi Seman si a echipei de organizare.
 

7 comentarii

    1. Asa este intr-adevar! A fost o conferinta foarte inaltatoare!!Toate prelegerile sustinute pe diferite teme la conferinta pot fi ascultate la AlfaOmegatV in fiecare joi la ora 10 dimineata. Sunt programe exceptionale:))))Va provoc sa le urmariti! Veti avea foarte multe de invatat:)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.