Fa un batran fericit cu ocazia Sarbatorilor de Paste! – VIDEO INCREDIBIL


„Actiunile noastre de ajutorare si misiune crestina care ii au in atentie pe batrani continua si cu ocazia Sarbatorilor de Paste. In anul acesta in atentia noastra sunt 60 de familii de batrani pe care dorim sa ii ajutam pentru ca aceste Sarbatori de Paste sa fie o bucurie pentru ei. Nevoia cea mai mare a acestor batrani sunt alimentele. Cu pensii mici, in multe cazuri inexistente, acesti batrani isi duc traiul de zi cu zi la limita existentei. Dintre cei 60 de batrani pe care ii avem in vedere, 30 dintre ei sunt batrani ai strazii care sunt in grija noastra intr-un adapost pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor. Acest camin functioneaza numai cu ajutorul dvs. Facem un apel la toti fratii crestini sa ne unim in aceasta actiune pentru a le oferi acestor batrani o raza de bucurie cu ocazia Pastelor. Dorim sa oferim fiecarui batran alimente in valoare de 100 de lei. Vom avea nevoie de 6 000 lei. Mai jos va prezentam un reportaj video de la adapostul pentru batranii strazii unde 30 de batrani ai strazii primesc zilnic hrana, adapost si ingrijire permanenta gratis din partea noastra. De asemenea, orice carte crestina cumparata de la Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro) devine un ajutor pentru acesti batrani.

(La Libraria Maranatha din Hunedoara se afla si cartea „Femeia care muta muntii”. Daca doresti de ceva vreme sa ti-o cumperi si nu ai facut-o pana acum, te provoc sa o comanzi  de la Libraria Maranatha accesand acest link: femeia-care-muta-muntii-daniela-delibas.html si sa ajuti astfel un batran al strazii sa primeasca o paine. Nu uita cuvintele Mantuitorului Isus: Arunca-ti painea pe ape si o vei gasi iarasi!!Nota: Daniela Delibas)

Cei care doriti sa va implicati in aceasta actiune cu ocazia Sarbatorilor de Paste, cei care doriti sa participati personal la actiunea de impartire a alimentelor va rugam sa ne contactati pentru detalii la adresa de email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098.

Pentru cei care doriti sa donati fonduri, mai jos va oferim 3 modalitati:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aicihttp://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Asociatiei Crestine Misiunea Speranta pentru Romania:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Dupa depunerea oricarei sume in conturile noastre, va rugam sa ne confirmati lucrul acesta telefonic sau prin email precizand destinatia fondurilor.Dupa realizarea acestui proiect, va fi postat pe site si fiecare donator va primi un reportaj video de la aceasta actiune.”

Echipa Slujire Crestina

Sursa articol: video-incredibil-%E2%80%93-fa-un-batran-fericit-cu-ocazia-sarbatorilor-de-paste

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.