Primavara ne bate la usi…si in inimi! In ce stare e inima ta?


A inceput luna martisorului si simt ca primavara ne bate la usi…si in inimi!!

Mi-e dor de primavara, de soarele cald, de natura care infloreste parca la viata, de timpul de relaxare petrecut citind o carte in natura, de flori si miresme!Mi-e dor de „frumosul” care ia nastere odata cu venirea primaverii! Mi-e dor sa simt frumusete in inima mea atat de incercata, framantata si complicata, uneori!!

Mi-e dor de soare…dar nu doar in natura…ci si in inima mea!!

Cu ocazia venirii primaverii doresc sa daruiesc tuturor femeilor un martisor, din inima. Le doresc pace, bucurie, incurajare, putere, zambet, renastere, dedicare pentru Dumnezeu si pofta de viata! Am insumat toate aceste ganduri in cartea „Femeia care muta muntii”. Daca esti femeie, bucura-ti inima si ofera-ti martisor aceasta carte care te va purta pe aripi de biruinta in viata tumultuoasa cu care te confrunti zi cu zi, te va ajuta sa regasesti bucuria de a trai fiecare clipa a vietii, in familie sau in societate si te va insufleti pentru a trai o viata mai buna, mai fericita, mai presarata cu impliniri castigate prin daruire si iubirea semenilor! Daca ai o prietena, o cumnata, o vecina sau o sora care simti ca nu mai poate inainta pe calea vietii, care se poticneste datorita problemelor de orice fel, buvcura-i tu inima atat de incercata si ofera-i cadou aceasta carte! II va da avant spre a fi mai fericita cu viata ei si o va invata sa fie o sotie, o mama, o fiica, o prietena sau o vecina mai buna, prin puterea lui Hristos!!

Poti comanda cartea „Femeia care muta muntii” la adresa mea personala: duciucdaniela@yahoo.com sau la numarul de telefon 0745618131.

Dupa cum spuneam: Mi-e dor de primavara, de soarele cald, de natura care infloreste parca la viata, de timpul de relaxare petrecut citind o carte in natura…

Anunțuri

2 gânduri despre „Primavara ne bate la usi…si in inimi! In ce stare e inima ta?

  1. Sunt o mamica tanara binecuvantata cu sase copilasi minunati si un sot iubitor.Ca oricare mamica am adesea infrangeri dar si biruinti,lipsuri dar si binecuvintari.In aceasta perioada aveam nevoie de o incurajare.Multumesc lui D-zeu pentru aceasta carte ,,Femeia care muta muntii,, si in mod special Danielei care sa pus la dispozitia lui D-zeu pentru a ajuta multe mamici ca mine.D-zeu sa te binecuvinteze ptr.tot ce faci.Margareta italia

    1. Domnul sa ta binecuvanteze, Margareta si sa-ti daruiasca pacea si biruinta Lui in toate!!Ce mult m-a bucurat mesajul tau! Dumnezeu m-a incurajat prin mesajul tau in aceasta perioada in care sunt descurajata cu privire la carte, in anumite aspecte… Ma rog ca Dumnezeu si numai El sa binecuvanteze aceasta carte si pe toate femeile, asemeni tie, care o vor citi!
      Domnul sa te poarte si pe tine pe aripi de biruinta!! Cu 6 copii mici, tu esti deja o femeie care muta muntii!!Te felicit pentru asta si ptr tot ceea ce faci de dragul familiei tale!! Dumnezeu vede si rasplateste, din plin!! Fii binecuvantata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s