Diavolul vrea ca tu să crezi că nu va exista nici măcar o singură zi în care nu vei ţipa la copii…


Dacă eşti femeie şi citesti aceste ganduri, dă-mi voie să-ţi spun: Femeie, eşti mai valoroasă decât crezi!

Tu nu eşti ceea ce ai tu, uneori, impresia: un vas lipsit de importanţă, un suflet chinuit de sentimentul de vinovăţie că iar a întristat faţa lui Dumnezeu sau o femeie sleită de putere şi energie care ridică tonul, pentru a se face ascultată de copii. Da! Acestea sunt realităţi din viaţa ta, dar nu trebuie să te laşi doborâtă de ele şi să renunţi la luptă. În ochii lui Dumnezeu, tu eşti mult mai mult decât atât. Tu eşti un vas de porţelan în mâna Lui şi nu o farfurie de unică folosinţă, gata oricând să fie aruncată afară! Tu eşti o fiică a Cerului. Tu eşti prinţesa şi mireasa lui Isus.

Este adevărat că ne luptăm, în fiecare zi, cu atacurile celui rău şi de ce să nu recunoaştem, de multe ori, suntem învinse. Insă ştiţi ce e minunat, dragi fete, dragi femei, dragi soţii şi dragi mame? În ochii lui Dumnezeu noi suntem biruitoare, pentru că am mai urcat o treaptă, am mai înaintat cu un pas, am mai făcut o rugăciune prin intermediul căreia ne-am cerut iertare şi în urma căreia am primit mai multă putere, pentru a birui. Nimic nu este eşec, ci totul este un pas făcut înainte. Totul este oportunitatea unui nou început!

Cel neprihănit de şapte ori cade şi se ridică. (Proverbe 24:16)

Aşadar, oricare ai fi, ridică-te! Dumnezeu este, de partea ta, mai mult decât crezi şi vrea să te folosească, în lucrarea Lui, mai minunat decât ai visat! Tu trebuie să crezi că eşti un vas de porţelan în mâna lui Dumnezeu şi nu o farfurie de unică folosinţă, lipsită de importanţă sau valoare. Dumnezeu este Cel care te-a creat cu un anumit potenţial şi cunoaşte în totalitate, tot ceea ce poţi tu deveni. El ştie că, înlăuntrul tău se află o femeie deosebită, care poate face lucrări mari în Numele Lui.El vrea ca potenţialul din tine să fie dezlegat şi să poţi, astfel, deveni persoana pe care a avut-o El în gând, atunci când te-a creat!

Un comentariu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.