Femeia care face bine, si nu rau, sotului!


Femeia care face bine sotului!  Ea ii face bine, si nu rau, in toate zilele vietii sale! (Proverbe 31: 12) Esti tu o astfel de femeie? Faci tu bine, si nu rau, sotului tau in toate domeniile vietii lui? Ce spune Biblia despre actiunile unei astfel de femeie care isi fericeste in fiecare zi sotul? Ti-ar placea sa fii o astfel de femeie? Citeste urmatorul numar al revistei Priscila care va aparea curand! Voi avea un articol pe aceasta tema publicat, in urmatorul numar, al revistei Priscila, nr.26.  Este intitulat Sclipiri…Sperante…Asteptari… Dumnezeu sa ne ajute, pe toate, sa fim astfel de femei!

Femeia care îi face bine soţului ei în toţi anii vieţii sale este cea care înţelege că partenerul de căsătorie nu este, şi nici nu poate să devină, sursa fericirii ei totale şi continue, pe acest pământ. Femeia care face bine soţului ei este, de asemenea, femeia care este mulţumită de tot ceea ce soţul ei aduce în cămin, prin efortul şi sudoarea mâinilor lui, şi nu îi impune, mereu, acestuia, tot mai mult. De asemenea, femeia care face bine soţului ei este femeia care i se adresează acestuia cu cuvinte pozitive, de încurajare, de ridicare şi nu de dispreţ, de ocară sau de compătimire.  Acestea sunt cateva din aspectele analizate in articol!

Un comentariu

  1. Femeia care face bine sotului! Ea ii face bine, si nu rau, in toate zilele vietii sale! (Proverbe 31: 12)

    Mi-a placut mult si un alt aspect pe care Leslie Ludy l-a prezentat cu privire la acest verset. Femeia care ii face bine si nu rau sotului, in toate zilele vietii sale, poate face acest lucru chiar dinainte de a-l cunoaste: pastrandu-se curata, pregatindu-se pt. a fi o sotie buna ..etc. Pt ca ii face bine in toate zilele vietii sale, nu doar in o parte din ele. Ii face bine prin felul ei de a trai.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.