Casa cu ferestre aurii este la tine!!


 Eşti o femeie care gândeşte mereu că cealaltă are mai mult, mai frumos, mai minunat? Îţi doreşti mereu lucrul sau chiar viaţa pe care o are cealaltă femeie?  Pentru ce  îţi doreşti mereu mai mult gândind că vecinul are casa cu ferestre aurii şi nu tu?Casa cu ferestre aurii este la tine! Depinde doar de unde priveşti! O poveste extraordinară despre Casa cu ferestre aurii ne este prezentată de scriitorul Ravi Zacharias în cartea Marele Ţesător:

Ea ne istoriseşte despre un băieţel care privea în fiecare dimineaţă peste pajiştile ce se întindeau în faţa casei lui şi vedea în depărtare o casă cu ferestre aurii. El se zgâia şi se desfăta în razele strălucitoare care veneau la el de departe. Într-o zi îl întrebă pe tatăl său dacă ar putea vizita casa cu ferestre aurii. Tatăl îi făcu pe plac şi porniră la drum. Merseră mult până ajunseră aproape de casă. Acolo, băiatul rămase perplex. Nu vedea nicio fereastră de aur. Dar o fetiţă dinlăuntru îi văzu zgâindu-se la casa ei şi ieşi să-i întrebe dacă doreau ceva.

„Da, răspunse băiatul, vroiam să văd casa cu ferestre aurii pe care o văd în fiecare dimineaţă”.

„Oh, n-ai venit unde trebuie, zise ea repede. Dacă aştepţi aici un pic până la apus, îţi voi arăta casa cu ferestre aurii pe care o văd eu în fiecare seară”.

Apoi, le arătă o casă aflată în depăratare-casa băieţelului.

Acest munte al nemulţumirii poate creşte în viaţa ta atât de mult încât va ajunge să te copleşească şi vei cădea sub povara lui, zdrobită. Învaţă să te mulţumeşti cu ceea ce ai şi vei mult mai fi fericită! Te provoc mai degrabă să îţi doreşti şi să ceri mai mult de la tine cu privire la implicarea ta în lucrarea de slujire a lui Isus, pe acest pământ. Te asigur că toate lucrurile de care ai atâta nevoie în viaţa aceasta îţi vor fi împlinite odată ce ele nu vor conta mai mult pentru tine decât dedicarea în slujba lui Dumnezeu!

(Ganduri ce vor fi publicate in cartea „Femeia care muta muntii”, unul din acesti munti fiind nemultumirea.)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.