Inimi ranite gasim la tot pasul…


Ruth Graham, fiica lui Billy Graham a scris o carte pe care a intitulat-o In every Pew sits a Broken Heart (În fiecare rând de bănci din biserică se află o inimă rănita) tocmai pentru a evidenţia acest lucru. La tot pasul găsim femei care suferă, din păcate. Aşa e viaţa! Dar oare să ne ascundem în spatele acestui adevăr dureros şi să nu mai oferim ajutor nimănui, niciodată? Cu siguranţă, nu!

Fiecare femeie din această lume care afirmă că este fiica Celui Preaînalt are datoria sfanta de a sluji celorlalte, de a ridica, încuraja, motiva şi oferi dragoste, după puterea fiecăreia. Tu ce faci?

Ştii că din cauza ta, există femei deznădăjduite pe calea mântuirii şi nu primesc nici o încurajare, pentru că tu, cea care erai programată să le ridici, nu ai făcut-o? Copii orfani sau văduve sau familii care trec prin situaţii deosebit de grele plâng înaintea lui Dumnezeu pentru că nimeni nu le trece pragul, nimeni nu le întinde o mână de ajutor, nimeni nu se interesează de soarta lor, pentru că tu nu ai făcut-o? Cum vei răspunde în cer în faţa acestor acuzaţii? Ce vei putea spune orfanilor care nu au avut o pâine pe masă şi au adormit flămânzi şi cu lacrimi în ochi, pentru că tu nu ţi-ai îndeplinit misiunea? Dar bolnavilor care s-au simţit singuri şi părăsiţi în această lume centrată doar pe strângerea de avere, faimă şi bani si cu sloganul „fiecare pentru sine şi familia sa”? Dar prietenei tale care vărsa zilnic lacrimi, de situatia căreia însă tu nu ai ştiut niciodată pentru că nu ai întrebat, pentru că nu te-a interesat? Vizitele făcute unei prietene nu trebuie să fie doar pentru tine, pentru ego-ul tău şi ca să te simţi tu bine. Ele trebuie să fie şi pentru zidire, încurajare şi apropiere de Dumnezeu!

Ai tu astazi inima ranita? Simti ca Dumnezeu te-a uita? Te simti pierduta si deceptionata de viata, familie, prieteni? Varsa-ti sufletul inaintea lui Dumnezeu si lasa-L pe El sa-ti mangaie inima!Doar El este in masura sa o faca cu adevarat!

2 comentarii

  1. redactiaadevarul spune:

    Va invit sa ne vizitati pagina noastra de web : http://adevaruldesprecultulpenticostal.wordpress.com/

    Mult har in lucrarea care o faceti!

  2. Popoare, în orice vreme, încredeţi-vă în El, vărsaţi-vă inimile înaintea Lui! Dumnezeu este adăpostul nostru. – (Oprire) Psalmul 62:8

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.