„Pentru numele lui Dumnezeu, mamă!!”


Care sunt interesele tale? Ce scopuri ai în viaţă? Ai grijă ca nu cumva scopurile tale să fie în contradicţie cu scopurile lui Dumnezeu.

Pentru numele lui Dumnezeu noi avem datoria sfântă de a schimba lumea în care trăim iar în numele Lui putem face lucruri la care nu ne-am fi gândit niciodată. Patrick Jenkins ne împărtăşeşte unul din momentele petrecute pe câmpul de misiune în care doar ideea că face aceasta pentru numele lui Dumnezeu părea să mai aibă logică şi sens. Nimic altceva nu mai avea sens. Împreună cu familia lui, acesta s-a mutat în America de Sud pentru a predica acolo Evanghelia. Dar unde urmau să locuiască? În junglă, bineînţeles! Se expuneau astfel unor pericole mari precum şerpi, gândaci uriaşi şi multe altele.

În timp ce ne beam ceaiul, un gândac mare şi negru a zburat în cameră cu un bâzâit puternic. Când s-a îndreptat spre noi, soţia mea a scos un ţipăt. Uimită mai mult de ţipăt decât de gândac, fiica noastră cea mică a strigat:

„ Pentru numele lui Dumnezeu, mamă!”

După o clipă de tăcere, soţia mea a spus:„ Acesta e singurul motiv pentru care mă aflu aici”.

Atunci când nimic altceva nu pare să aibă logică cu privire la lucrarea pe care o faci în câmpul misionar, fie el aproape de casa ta sau departe, la o distanţă de mii de kilometri, adu-ţi aminte că faci aceasta pentru numele lui Dumnezeu. Aceasta e tot ce contează. Nu confortul tău, averea ta, fericirea ta, casa ta sau felul în care eşti privită de cei din jur. Atunci când nimeni, nici măcar tu nu înţelegi de ce te-ai implicat în această lucrare care pare atât de complicată ,dificilă şi chiar imposibil de realizat, aminteşte-ţi că o faci pentru şi de dragul lui Isus. Totul va începe atunci să aibă sens!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.