Nu te mai furisa in cer!!


De ce faci asta? De ce te tot furisezi in cer? Pentru ce pasesti pe strazile cerului cu teama, sfiiciune si cu o dorinta aproape inexistenta de a-ti intalni Mirele drag?!

A fost o vreme cand eu insami ma furisam in cer, plina de reverenta si teama, lasam biletelul plin de cereri si ici colo presarat cu cate un „Multumesc, Tata”  si plecam. Cum plecam?! Cu inima aproape goala, bineinteles!!Desi ea striga cu toata puterea ei dupa mangaiere, alinare a suferintei, intelegere, iertare, ridicare…tot ceea ce primea era doar un strop infim din toate acestea!!!Cat de trist!!Si cand ma gandesc ca era in totalitate …VINA MEA!!Cand ma gandesc ca eu ma „multumeam’ atunci doar cu un gram infim din mangaierea, iertarea sau dragostea Mirelui meu…ma infior!! Oare cum am putut supravietui cu atat de putin din Dumnezeu? Cum nu au murit sufletul si trupul meu in situatia in care, intr-o lume plina de durere, deceptii, framantari, stres, lacrimi…eu ma plecam pe genunchi doar din cand in cand? Mai exact…ma furisam in cer din cand in cand sperand sa primesc, in doar cateva secunde,  suficient din Dumnezeu si din puterea Lui pentru a face fata vietii! Fara Dumnezeu insa nu avem cum face fata vietii si murim!!

Inceteaza si tu insati in a te mai furisa in cer!! Tu esti insasi fiica Celui Preainalt!!Tu trebuie sa-ti intalnesti Mirele drag in fiecare zi penru a putea face fata provocarilor vietii cu zambetul pe buze!! Scriitoarea Joyce Meyer afirma in cadrul unei conferinte pentru femei pe care am urmarit-o difuzata pe postul AlfaOmegaTV (www.alfaomega.tv) faptul ca proprii ei copii au inceput sa ii ceara tocmai acest lucru; sa se furiseze in cer. Lor li se parea ca ea petrece prea mult timp in camera de rugaciune in fiecare dimineata astfel ca ades, ii puneau urmatoarea intrebare: „Chiar trebuie sa intri atat de des in acea camera?” Raspunsul pe care ea li l-a dat mi-a placut in mod deosebit: „Vreti sa fiu o mama buna pentru voi?” „DAAA!!!” au raspuns ei. „Atunci eu TREBUIE sa intru in acea camera in fiecare dimineata si sa stau cat mai mult timp acolo!  Daca eu nu intru in camera de rugaciune si nu stau in conversatie cu Tatal meu, atunci eu voi fi peste zi o mama rea pentru voi. Voi fi uneori nervoasa, neingaduitoarea, plictisita, nemultumitoarea si cicalitoarea. Va doriti o astfel de mama??” Surprinzator si minunat , conchidea autoarea, este faptul ca dupa aceasta discutie copiii ei au inceput sa o trimita ca mai des in camera de rugaciune!!

Intra si tu in fiecare zi in camera de rugaciune..nu te mai furisa in cer ci fii parte din acel cer in care locuieste Mirele tau drag!!!Vei deveni astfel o mama mult mai buna pentru copiii tai, o sotie mult mai iubitoarea si gata sa se jertfeasca de dragul sotului si o prietena sau ruda minunata!! Vei fi astfel o femeie fericita..o femeie care „rade de ziua de maine”!!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.