La vie e toujours belle mais nous la faisons paretre parfois mauvais!!


La vie e toujours belle mais nous la faison paretre parfois mauvais!! In traducere din lb. franceza: „Viata e intotdeauna frumoasa dar noi o facem cateodata sa para urata!” Iata deci ca in mainile tale sta fericirea stau nefericirea ta, intr-o anumita masura. Da! De tine depinde, in mare parte, daca astazi vei fi sau nu fericita! Dumnezeu este Cel care ti-a pus la dispozitie aceasta alegere din clipa in care ai devenit fiica Sa! Ce vei face:vei profita din plin de acest privilegiu extraordinar de care au parte doar fiicele cerului sau ii vei da cu piciorul, alegand astazi mai degraba sa fii nefericita si sa te lasi prada descurajarii, nemultumirii, cartirii, injuriilor adresate altora sau chiar lui Dumnezeu? Astazi, tu poti alege! Astazi si in fiecare zi!

„Daca visele noastre nu se implinesc, noi ne suparam uneori pe toti si pe toate. Trebuie insa sa fim rabdatori cu viata si sa luam fiecare zi asa cum este, traind-o la maxim. Trebuie sa fim rabdatoare cu noi insene pentru ca uneori nu invatam destul de repede. Trebuie  sa fim rabdatori cu Dumnezeu pentru ca El nu face uneori lucrurile cum vrem noi. Si mai trebuie sa fim rabdatori cu alti oameni pentru ca nu e vina lor daca noi nu ne aflam acolo unde ar trebui sa fim.

Motivul pentru care trebuie sa faecm acest lucru este pentru ca, in unele zile ale vietii, noi vom primi lamai. Dar, daca suntem inteligente, din acele lamai noi vom face limonada!!!”, spune autoarea a zeci de carti exceptionale, Joyce Meyer, in cartea „Un lider in formare”. Desi acest titlu pare ca face referire doar la foarmarea de viitori lideri, o recomand tuturor femeilor pentru ca ne invata sa avem incredere in noi si sa actionam in numele lui Isus, mai mult!!Ne invata cu o acuratete deosebita cum sa descoperim darurile spirituale care ne-u fost date fiecareia in parte, cum sa ne transpunem propriile visuri si asteptari de la viata in realitate si cum sa invatam sa ne controlam atitudinile si sentimentele!!Ne invata sa iubim viata, mai mult!!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.