Binecuvantarea printesei mele dragi, Elisa!!


Cu deosebita bucurie pregatesc hainutele pe care printesa Elisa le va imbraca duminica, 30 oct.2011, la programul de binecuvantare al bisericii penticostale din Ipotesti, ora 17. Imi sunt atat de dragi papucasii negri de lac sau rochita albastra de catifea!!E o extraordinara bucurie sa traiesc acest sentiment…e una pe care doar o mama care a tot nascut baieti si si-a dorit o fetita atat de mult, o poate simti. Da!!Dumnezeu mi-a daruit o fetita dupa 2 baieti…si simt acest lucru ca pe un mare har!!Nu stiu daca voi mai putea avea copii vreodata…e posibil sa nu mai pot…cel putin asa spun medicii…doar Dumnezeu stie…asa ca, faptul ca am si o fetita, imi bucura inima enorm!!

E un dar deosebit primit de la Domnul si nemeritat!Spun aceasta pentru ca sunt momente cand nu sunt o fiica dupa inima Lui…sau o mama pentru copiii mei asa cum doreste Dumnezeu…sau o sotie ajutor potrivit pentru scumpul meu sot…dar incerc!! Dumnezeu mi-e martor ca ma straduiesc din plin iar faptul ca fac aceasta si nu renunt niciodata la lupta conteaza uneori mai mult in ochii lui Dumnezeu decat micile mele realizari sau esecuri, in aceasta privinta!! De fapt, nu trebuie sa fim perfecte pentru a putea fi o binecuvantare pentru familiile noastre, spunea fiica lui Billy Graham, Gigi in cartea „Anotimpurile inimii” !!Un mare adevar!!

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit o familie atat de minunata, ca m-a gasit vrednica pentru a mi-o incredinta si ca ne poarta de grija la orice pas!!E atat de Minunat!!

4 comentarii

 1. vio duciuc spune:

  Domnul sa.ti binecuvinteze familia…

 2. Janeth spune:

  iti las si eu o piesa cantata de Emma la binecuvantarea fiului lui Gabi Zagrean… pe mine ma topeste piesa asta.

  1. O piesa superba!!si eu m-am topit…multumesc Jana!!:)

 3. Janeth spune:

  God bless Elisa Delibaş !!!!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.