Strigatul copiilor fara nume…in „Portrete din Cioburi”, de Ligia Seman!


Ce se intampla cu copiii fara nume? Care este statutul lor acolo sus, printre ingeri? Ce gandesc ei? Scriitoarea Ligia Seman isi suprinde din nou publicul larg prin maiestria deosebita cu care creioneaza strigatul copiilor fara nume, in cartea „Portrete din Cioburi”, vol.II. Acest strigat al copiilor avortati de catre cele carora cu greu li se poate atribui numele de „mame”, descris atat de bine de autoare incat aproape il auzi, m-a socat peste propriile asteptari.

„Toti copiii aceia, intr-un cor care umplea parca tot cerul si se revarsa ca un torent de ape pe pamant, strigau:” Noi nu avem nici un nume pe pamant! Noi suntem copiii fara nume! Noi am fost ucisi inainte de a ni se putea da un nume!” Vocea lor era ca un geamat prelung, care apropiindu-se de pamant, se transforma. La impactul cu pamantul, vocea copiilor nenascuti se materializa fie in calamitati naturale: cutremure, tsunami, revarsari de ape si alte lucruri de acest fel;fie in dezastre sociale: imense probleme financiare, razboaie si boli; fie in crize teribile in familii: mame care nu se pot bucura de copiii lor in viata din pricina pacatului nemarturisit al avortului si a traumelor pe termen lung, cauzate de ranile nevindecate lasate in urma de aceste crime, divort, copii care sufera pentru ca parintii lor nu se iubesc, femei singure si chinuite. ”

Ai si tu in cer un copil fara nume? Ai da orice ca sa poti schimba trecutul? Inima ta e distrusa de acest pacat si nu mai gasesti fericire in nimic, pe acest pamant? Apropie-te de Dumnezeu, implora pentru iertarea Lui si alege sa-L slujesti, de acum inainte, in toate circumstantele vietii! Doar cu Dumnezeu mai poti fi fericita pe acest pamant! De asemenea, legatura  cu Dumnezeu Creator este singura care iti garanteaza faptul ca, intr-o zi, iti vei vedea in ceruri, pentru prima data, copilul nenascut, cel fara nici un nume. Asigura-te deci ca vei merge in ceruri: copilul tau te asteapta acolo cu suspine negraite!

6 comentarii

  1. Nu vreau sa fiu cinic ( de genul ‘nice pic. keep it up!’), insa te intreb: la ce bun sa prezinti poze de genul asta? Eu cred ca erau deajuns cuvintele.

      1. Da, asa e. Ar trebui a o vada toate femeile pentru care avortul nu inseamna nimic rau, e ceva normal ca si cum ai fi bolnav si te duci la doctor sa-ti dea tratament…

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.