Ana-Maria Gavrilovici, as vrea sa-ti spun „La Multi Ani”! De ce nu pot?


Astazi,  Ana-Maria Gavrilovici  ar fi trebuie sa implineasca frumoasa varsta de 23 de ani iar familia ei, cea care a iubit-o enorm, ar fi vrut sa-i urasca din toata inima „La Multi Ani” binecuvantati si plini de fericire in viata pe acest pamant…numai ca acest lucru nu este posibil. Pentru acest act pe care noi il facem involuntar cateodata sau fara sa punem suflet in el, pentru acest act care poate parea neinsemnat pentru unii…familia Anei ar da aproape orice astazi, numai sa poata avea parte de el…Dar Ana nu mai e…familia ei nu-i mai poate adresa nici un cuvant pe care ea sa-l inteleaga sau la care sa raspunda…:(

Ana era o fata pe care eu o admiram in mod deosebit, desi nu o cunoasteam foarte bine! Imi placea frumusetea ei pe care era imposibil sa nu o remarci, dar nu ma refer aici doar la cea fizica care era atat de vizibila ci si la cea interioara! Ana avea un suflet cald din care reiesea o mare bunatate fata de oameni, fata de Dumnezeu, fata de tot ceea ce e frumos si moral.

Ma rog ca Domnul sa fie cu familia ei , sa le mangaie inimile si sa nu uite: Chiar daca Ana, plin plecarea ei atat de devreme la cele vesnice, le-a frant inimile…inima ei, a Anei, este acum impacata, linistita, fericita! Ea este acum in bratele Mantuitorului ei drag, Cel pe care L-a iubit si slujit intreaga viata, atat cat i-a fost dat! De ce a vrut Dumnezeu sa o ia la El , nu putem intelege, nu putem accepta chiar…dar stim un lucru:Dumnezeu nu greseste niciodata si nici nu face anumite acte ca pe un lucru de apucat! El este in controlul vietilor noastre mereu iar dragostea Lui pentru noi ramane infinita! In dragostea Lui infinita pentru noi face insa ades acte pe care ne este atat de greu sa le acceptam, sa le primim, sa le induram! Si totusi…El stie ce face! Sa avem incredere in planul Lui pentru vietile noastre!!

Draga familie Gavrilovici, fiti tari in mana plina de dragoste a Mantuitorului Nostru!

5 comentarii

  1. dorina spune:

    multumim Daniela,din partea familiei.Domnul sa te binecuvinteze!

  2. cristi spune:

    very sad,i wish i new her better…

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.