Binecuvantare sau Blestem: Tu alegi!


„Observi in viata ta sau a familiei tale boli sau accidente repetate?Starea ta emotionala este de necontrolat? Relatiile tale cele mai apropiate sunt tulburate in permanenta?Te miri de ce succesul vine cu usurinta la altii, dar pe tine pare sa te ocoleasca? Situatia ta financiara este in marea majoritate a timpului exact ca si niste monede puse intr-un buzunar rupt? Daca da, atunci toate acestea pot fi semne clare ale activitatii unui blestem.

Autorul Derek Prince, inspirandu-se din Sfanta Scriptura si din experientele din viata reala, te va ajuta sa intelegi cauzele blestemelor (activitati oculte, pacate ascunse, abuzuri, abandon, chiar si pacate ale unei generatii precedente). Tot in cartea de fata te va invata cum sa ajungi sa fii eliberat de blestemele pe care le-ai descoperit ca fiind active si la lucru in viata ta, astfel incat sa poti incepe sa te bucuri de destinul si de beneficiile binecuvantarilor pe care Dumnezeu le-a planuit pentru tine.

Peste 1,6 milioane de cititori au beneficiat de invatatura acestei carti si o mare parte dintre ei au capatat o noua intelegere spirituala despre invataturile Sfintei Scripturi, fapt ce le-a transformat intreaga viata”, este scris in prefata cartii ” Binecuvantare sau Blestem: Tu alegi! ”

Te provoc sa citesti aceasta carte, chiar daca la inceput iti va parea  greoaie.Capitolul care mie mi-a placut cel mai mult este cel legat de puterea cuvintelor usuratice si cat de mare rau putem provoca atunci cand le spunem. De asemenea, mi-a vorbit Dumnezeu si in legatura cu puterea rugaciunii de incurajare , pozitiva si nu de desconsiderare a vreunui surori din biserica. Este foarte important sa gandim, vorbim si sa ne rugam pozitiv!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.