Nu te căsători având aşteptări prea mari!!


Este trist faptul că tot mai multe fete intră în căsătorie având aşteptări prea mari de la ea. Recunosc că şi eu am fost una dintre ele. Am crezut că, odată căsătorită cu dragul sufletului meu, cu iubitul şi cuceritorul inimii mele, voi fi cea mai fericită şi împlinită femeie de pe pământ şi nu voi mai vărsa lacrimi, niciodată. Cât se poate de greşit! Nu va fi aşa, nici pe departe! Cel cu care te căsătoreşti este om si, aşa cum şi tu ai defecte care îl vor întrista sau deranja pe el, la fel şi el are defecte care te vor răni pe tine. Nu căuta împlinirea în soţul tău căci el nu e decât creaţia Celui care Îţi poate dărui adevărata împlinire!

Alege să te bucuri de ceea ce ai şi încetează în a mai fi mofturoasă, pretenţioasă şi egoistă. Nu tu eşti singura care are nevoie de fericire, ci şi cel de lângă tine. Cu cât îţi vei căuta mai mult împlinirea în Dumnezeu, în relaţia de părtăşie strânsă cu El şi implicare în lucrarea Lui, cu atât îţi vei elibera soţul mai mult de această presiune şi amândoi veţi fi mai fericiţi. Tu vei fi în casa ta “o mireasmă plăcută” care se bucură de ceea ce are şi nu cere mereu tot mai mult de la partener. Atunci el te va iubi mai mult! Spun aceasta din experienţă!!

La urma urmei, soţul pe care îl ai acum este cel pe care tu ţi l-ai ales, este iubitul inimii tale, este tatăl copiilor tai, este cel alături de care trăieşti fiecare secundă a vieţii. De tine depinde, în mare măsura, dacă această secundă care tocmai trece este una bună sau rea. Fii deci o femeie puternică iar căminul tău are toate şansele să devină “un colţ de rai”. Acest lucru minunat se va împlini în mare parte datorită ţie şi atitudiinii tale corecte în căsnicie.

Eu lupt în fiecare zi să fac acest lucru. Nu sunt perfectă, aşa cum nici tu nu eşti, însă, cu fiecare zi care trece vom face câte un pas înainte iar la final, vom ajunge acolo unde nici nu am îndrăznit să visăm vreodată că vom reuşi.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.