Dragoste pentru ea şi Respect pentru el!


Dragoste şi Respect este o carte care iti poate schimba casnicia, pe buna dreptate. Multi soti sunt nefericiti in casniciile lor pentru ca nu se simt respectati de sotiile lor, tocmai din cauza cicalelii constante la care sunt supusi. Oare de ce sotiile se cred, de multe ori, mai inteligente si superioare decat barbatii? Nu inteleg de ce!!De cealalta parte, multe sotii nu se simt iubite de sotii lor pentru ca nu sunt ascultate in framantarea lor de zi cu zi si, de asemenea, in unele cazuri, sunt folosite sexual si nu iubite. Iata marea dilema cu care se confrunta enorm de multe cupluri casatorite, chiar din lumea crestina. Dr. Emerson Eggerichs, care este preşedintele Love and Respect Ministries si care a primit Master of Divinity de la Dubuque Seminary şi Ph.D. în asistenţa copilului şi familiei de la Michigan State University ne ofera solutia: dragoste si respect. Nimic mai mult, nimic mai putin.

Dorinţa cea mai mare a oricărei soţii este să se simtă iubită. Când această dorinţă îi este îndeplinită, ea este fericită. Dorinţa cea mai mare a oricărui soţ este să se simtă respectat. Când această dorinţă îi este îndeplinită, el este fericit. Când una  dintre aceste dorinţe nu este îndeplinită, lucrurile încep să meargă din rău în mai rău. Dragoste şi Respect descoperă cauzele pentru care soţii ajung să reacţioneze negativ unul faţă de celălalt, arătându-le şi cum să rezolve repede, fără dificultate şi biblic conflictele care apar între ei.

Recomand tuturor femeilor casatorite sau pe cale sa se casatoreasca aceasta carte. Le va scuti de multe lacrimi, in casnicie.

2 comentarii

  1. yoneko sal spune:

    am citit si eu cartea. nu era timpul dar, ei bine, am invatat multe. poate am s-o recitesc atunci cand va trebui s-o pun in practica. e tare interesanta!

  2. Sara spune:

    Da, e minunata cartea, si eu am citit-o. Merita citita dar si aplicata. 🙂

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.