Cine îţi aranjează părul:îngerii în timpul nopţii?


O întâmplare relatată de fiica lui Billy Graham, Gigi Tchividijan, în cartea “Anotimpurile Inimii”, în capitolul “Este atrăgător modul meu de viaţă?”, m-a facut să zâmbesc în mod deosebit:

“De fiecare dată când ajungem într-un loc nou, avem sentimentul că vecinii noştri pur şi simplu nu ştiu la ce să se aştepte? Numai faptul că suntem o familie cu şapte copii este suficient pentru a pune pe cineva pe gânduri, dar ştirea că sunt fiica lui Billy Graham şi mama nepoţilor acestuia provoacă reacţii diferite?(…)Vom recita noi toată ziua versete din Biblie? Vom predica din curtea din spatele casei?

Un vecin, a bătut la uşa noastră şi când i-am deschis, aveam părul pus pe bigudiuri. “Oh”, a exclamat el. “Dumneavoastră folosiţi bigudiuri?” Am impresia că el credea că vreun înger îmi aranja părul în timpul nopţii.[1]

Zâmbeşti, nu-i aşa? Şi pe mine m-a amuzat această relatare, însă să nu pierdem din vedere substratul spiritual şi dureros. Din păcate, prea multe femei cred, asemeni acestui vecin, că femeile “mari” implicate în diferite proiecte misionare sau activităţi în biserică, au fost înştiinţate în această privinţă de un “înger” sau că au primit o călăuzire divină aparte sau că Dumnezeu le-a vorbit printr-un vis de noapte. Nu aştepta ca un înger trimis de Dumnezeu la miezul nopţii să te trimită în lucrarea Împărăţiei.“Îngerul Mesager” a fost deja trimis, în dreptul tău şi al tuturor femeilor din lumea întreagă. Este Isus Hristos, Cel care, după moartea şi învierea Sa, a lăsat tuturor această poruncă, şi nu doar ucenicilor:

Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură”,(Matei 16:15).

P.S.Poza face parte din categoria „pozelor mişcătoare”, bazată pe o nouă tehnologie. Dati click pe fotografie şi veţi vedea cum părul d-rei se mişcă.:)


[1] Tchividjian, Anotimpurile Inimii, pag. 71.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.