Ce esti: vas de portelan sau farfurie de unica folosinta??


Se pare ca noi avem de cele mai multe ori,despre noi insine pareri mai joase decat au cei din jur despre noi.Cum e posibil asa ceva? Cum se face ca cei din jur ne vad mai frumosi,mai capabili in realizarea anumitor proiecte,mai buni,mai curajosi,mai intelepti etc. De ce avem pareri mai joase despre noi insine decat ar trebui?Ce se afla in spatele acestui dureros adevar?

Am fost socata sa constat,in anumite momente ale vietii, ca cei din jur ma vedeau mult mai diferit decat ma vedeam eu…dar stiti ce era minunat?? Ei ma vedeau mult mai frumos decat ma vedeam eu in realitate si m-am intrebat de ce? De ce avem pareri joase despre noi insine? Noi suntem insasi copiii lui Dumnezeu, suntem inzestrati cu cele mai frumoase calitati divine asadar trebuie doar sa le punem in practica, sa luptam ca binele sa biruiasca raul iar astfel, parerea despre noi insine sa creasca spre un nou nivel. Mi-a spus sora mea, Angela,o vorba inteleapta: „Nimic nu e ceea ce pare!” si avea dreptate!”. Tu nu esti ceea ce ai impresia ca esti: un vas lipsit de importanta pe care nu-l doreste nimeni,un suflet chinuit de sentimentul de vinovatie ca iar a intristat fata lui Dumnezeu, o femeie sleita de putere si energie care ridica tonul pentru a se face ascultata de copii. Da!!Acestea sunt realtati din viata ta,dar nu te lasa doborata din cauza lor. In ochii lui Dumnezeu,care e ingaduitor cu defectele noastre,tu esti mult mai mult de atat: Tu esti un vas de portelan,tu esti o fiica a cerului,tu esti printesa si mireasa lui Isus,tu esti copilul lui Dumnezeu  pe care nu l-ar putea parasi niciodata, orice s-ar intampla,tu esti mult mai mult decat ai tu impresia.Da!!Ne luptam in fiecare zi cu atacurile celui rau si,de ce sa nu recunoastem,de multe ori suntem invinsi. Insa stiti ce e minunat,dragi fete,femei,sotii si mame? In ochii lui Dumnezeu suntem biruitoare pentru ca am mai urcat o treapta, am mai inaintat cu un pas,am mai facut o rugaciune in care ne-am cerut iertare cu lacrimi si putere pentru a birui data viitoare!!Si mai multa putere vom primi,fiti sigure de asta. Nimic nu este esec…totul este un un pas facut inainte, oportunitatea unui nou inceput!!

Nu uitati!!Daca noi suntem mai mult decat credem,in ochii lumii…atunci,cu siguranta, suntem mai mult decat credem in ochii lui Dumnezeu!!Sa nu avem insa pareri prea inalte despre noi,dar nici sa nu cadem sub sentimentul de vinovatie si sa nu ne mai ridicam. Cel neprihanit de 7 ori cade si se ridica!!!Asadar,oricare ai fi,ridica-te!!Dumnezeu e de partea ta mai mult decat crezi si vrea sa te foloseasca in lucrarea Lui mai minunat decat ai visat!!Crede ca esti un vas de portelan in mana lui Dumnezeu si nu o farfurie de unica folosinta,lipsita de importanta, gata oricand sa fie aruncata afara. Parerea despre tine insati va influenta parerea pe care o au cei din jur despre tine. Respecta-te si vei fi respectata!!

Materialul video de mai jos raspunde la intrebarea:”Ce esti: vas de portelan sau farfurie de unica folosinta?”, dintr-o alta perspectiva decat cea folosita de mine.

 

3 comentarii

 1. ALINA ZETU spune:

  uau chiar parca ai stiut prin ce trec momentan sunt la pamant fizic si psihic DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE PT PORTIA ASTA DE VITAMINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Alina draga,Domnul sa te intareasca si sa-ti insufleteasca inima! Cu totii avem momente cand suntem la pamant dar vine o zi cand ne ridicam,cu ajutorul lui Dumnezeu si mergem mai departe,avand noi puteri. Te pup si ma bucur ca scopul mesajului meu a fost atins. Fii binecuvantata!!Nu-ti pierde speranta. Vor veni zile mai bune,cu siguranta!!Nimic nu tine vesnic…

   1. Alina spune:

    Bineinteles sunt constinta de asta!!!!!!!!!! Domnul sa te binecuvinteze si pe tine si sa iti dea puterea necesara mai ales acum cand asteptati un nou bebelus!!!!! Dumnezeu sa va binecuvintaze familia!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.