Cantand spre slava Cerului!!


Intotdeauna mi-a placut sa cant!!Nu am avut insa ocazia de a canta decat in coruri, fie in cel ce apartinea de Biserica Emanuel din Burdujeni, fie in cel ce apartinea de Biserica Filadelfia din Suceava!!Acum slujesc prin cantare in corul Bisericii Penticostale din Ipotesti, biserica pe care o frecventez cu mare drag dupa casatorie si unde am intalnit oameni mununati!!M-am atasat in mod deosebit insa de tinerii bisericii si i-am invitat de cateva ori sa ma insoteasca in cateva vizite facute unor persoane speciale , care sufera de anumite dizabilitati, persoane cunoscute prin intermediul emisiunii „Aproape de Aproapele Tau”, realizata la Radio Vocea Evangheliei. Tinerii despre care va vorbeam fac parte dintr-un grup care canta spre slava Domnului in cadrul bisericii Ipotesti si peste tot pe unde sunt chemati. Astfel, am inceput sa ii insotim in evanghelizari si sa cantam impreuna spre slava lui Dumnezeu, Cel care merita toata slava si caruia II multumesc ca mi-a facut parte de aceasta bucurie, aceea de a canta cat mai mult spre slava Lui!!

In aceasta saptamana, vom canta in ziua de sambata,19 februarie, la programul de evanghelizare organizat de Biserica Baptista din Bosanci iar la predica, va sluji fratele Stefan Moisiuc. Fie ca Dumnezeu sa ne daruiasca tuturor o seara cat mai binecuvantata!! In poza de mai sus ne puteti vedea impreuna cu acesti tineri, in vizita la Maura Pascaru din Hantesti, o tanara care in urma cu 10 ani a suferit un grav accident de masina si a ramas imobilizata la pat. O purtam in rugaciunile noastre!!Dumnezeu sa-I daruiasca multa putere, atat ei cat si familiei!!

Nota: Daca printre membrii Bisericii Baptiste din Bosanci se afla tinere mame care citesc articolele de pe acest blog al „femeilor puternice in Hristos”, mi-ar placea mult sa le cunosc si impreuna sa putem deveni sotii si mame mai bune in familiile noastre!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.