Tu ce ai face pentru mancare???


„O fiinţă umană din şase se trezeşte în fiecare dimineaţă fără a fi sigură că îşi poate încărca măcar o farfurie cu mâncare”, a declarat directoarea Programul Alimentar Mondial, Josette Sheeran. Conform statisticilor, foametea ucide în fiecare an mai mulţi oameni decât sida, malaria şi tuberculoza la un loc. Malnutriţia copiilor este una dintre marile probleme ale omenirii. Ea afectează dezvoltarea fizică şi psihică a copiilor, ceea ce are efecte economice catastrofale pe termen lung. La fiecare şase secunde un copil moare de malnutriţie sau alte boli cauzate de foamete. Va dati seama??????

In Africa, foamea continua sa faca ravagii. Cu toate acestea, exista acolo o potentiala sursa de hrana interzisa locuitorilor 364 zile pe an, din cauza religiei. Nu e ironic?? Intr-o singura zi, acesti pescari din Mali au voie sa goleasca de peste lacul Antogo. In celelalte zile nu, pentru ca lacul e considerat a fi sfant. La foamea care bantuie acolo, golirea lacului se intampla in doar cateva minute, asa cum puteti vedea in uimitorul video de mai jos.  Imaginile au fost surprinse de BBC one, intr-un reportaj despre viata in Africa. E incredibil!!Tu ce ai face pentru mancare?? Mai jos puteti viziona acest material video extraordinar despre..O Pescuire Imediata!!

 

2 comentarii

  1. Daniela, cred ca cineva si-a pus in gand sa comenteze aiurea pe blogul tau… dar Dumnezeu, in indurarea Lui cea mare, poate deschide ochii celor ce nu vor sa vada singuri.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.