A perfect day…


Am auzit astazi, la recomandarea cuiva, o piesa superba interpretata de Susan Boyle, o femeie anonima pana nu de mult pe scena muzicii mondiale dar care se bucura acum de darul unei voci minunate din plin!!”Perfect Day”…este piesa despre care va vorbeam si care mi-a atras atentia prin versurile-i, cat si prin vocea interpretativa. „A fost o zi perfecta astazi si ma bucur ca am petrecut-o cu tine”..spune cantareata iar aceste versuri m-au facut sa ma intreb: Cum ar arata o zi perfecta pentru mine?Ce anume face ca o zi sa fie perfecta? De ce nu pot fi toate zilele perfecte?

Cu totii ne dorim zile perfecte, nu-i asa? Adevarul este insa  unul dureros: nu exista asa ceva. Pe pamant nu exista zile perfecte. Da!!Au existat candva, cateva, nu stim cate, dar acele zile s-au scurs de mii de ani si nu exista asigurari ceresti ca se vor mai intoarce vreodata. Candva, Adam si Eva se bucurau din plin de zile perfecte…dar astazi, tocmai din cauza lor si a faptului ca au luat ca un lucru de apucat aceasta fericire, noi nu mai avem parte de zile perfecte. Sunt momente cand spunem ca am avut parte de o zi perfecta, sau aproape perfecta..dar astea sunt doar vorbe!!Cat traim pe acest pamant macinat de pacat, loc in care deocamdata Satan isi face de cap,cu aprobarea cerului,  nu putem avea zile perfecte. Traim doar o anumita forma de perfectiune imperfecta!!!:))Doar de atat avem parte…

Va veni si timpul cand vom avea parte de zile perfecte..de o multitudine de astfel de zile…doar ca ele nu vor mai fi numite „zile” pentru ca timpul nu se va mai masura in cer: acolo, vom avea parte de un timp perfect pentru eternitate, langa dragul sufletului nostru , Isus si langa toti cei dragi de pe pamant pe care i-am iubit dar care, la randul lor, L-au iubit pe Dumnezeu. „A perfect time”…va fi atunci!!!Asigura-te ca vei avea parte de acest timp!! E tot ce conteaza in viata ta pe acest pamant!!Nu mai visa acum la zile perfecte….ci pregateste-te pentru cele din vesnicie!!

Piesa interpretata de Susan Boyle poarta numele „Perfect Day”. Bucura-te de audierea ei la fel de mult cum m-am bucurat eu.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.