Un Nou An!!..si ce-i cu asta??


Iata-ne intrati de cateva zile intr-un nou an in care am primit zeci de mesaje prin care mi se ura mie si familiei mele „Un An Nou Binecuvantat”. Ce inseamna de fapt aceasta? Ce presupune ca anul care vine sa fie unul binecuvantat?

Da!!Imi doresc k acest nou an sa fie unul binecuvantat, unul presarat cu zambete, liniste sufleteasca, pace in familii, dragoste turnata din plin, bani pentru toate nevoile, sanatate, implinire profesionala…si multe ar mai fi de adaugat. Aceasta este lista pe care ar scri-o probabil fiecare muritor daca i s-ar cere sa faca acest lucru. Dar oare, din perspectiva lui Dumnezeu, ce inseamna sa avem parte de un an binecuvantat?? La urma urmei, suntem crestini iar perspectiva lui Dumnezeu este cea mai importanta, nu-i asa??

Cred k din perspectiva lui Dumnezeu, a avea un an binecuvantat inseamna, in primul rand, a te apropia mai mult de El. Cu cat ne apropiem mai mult de Dumnezeu, cu atat suntem mai fericiti..spun acest lucru din experienta:))Vom experimenta bucuria, pacea, linistea sufleteasca dupa care tanjim in fiaecare zi doar la picioarele Mantuitorului, doar aproape de Cuvantul Sau si de rugaciune. Vom fi binecuvantati cu o mai profunda cunoastere a Lui!!Ce mare har!!

Un alt lucru care ne poate aduce multa bucurie sfanta, acea bucurie care nu este desarta, sunt faptele bune. Cu adevarat este mai ferice sa dai decat sa primesti!!Pune in practica si vei vedea diferenta!!!

Nu in ultimul rand, un lucru care imi vine acum in minte si care poate fi o sursa extraordinara de satisfactie sufleteasca este implinirea chemarii sfinte de a fi lumina pentru cei din jur, de a le vorbi despre Dumnezeu prin cuvinte si prin vietile noastre. Un suflet castigat pentru Hristos face probabil cat 10 ani traiti in acesta viata presarata din cand in cand cu putina fericire trecatoare!!!

Din punctul meu de vedere, aceasta este adevarata fericire pe care vreau s-o descoper mai mult in acest nou an!!Ma rog k Domnul sa-mi dea multa putere, constiinciozitate si rezultate incurajatoare!!Va incurajez sa faceti la fel!!Nu mai cautati fericirea in lucrurile de nimic ale acestei lumi caci veti ramane extrem de dezamagiti si secati de lacrimi. Fericirea este la Dumnezeu!!!Daca nu o vei cauta cu tot sufletul, atunci acest nou an nu va insemna mare lucru pentru tine si nici pentru cei din jurul tau. Expresia din titlu ti se va potrivi de minune: „Un nou an..si ce-i cu asta?”Fereste-te de asa ceva si fa ceva util cu viata ta!!Ai parte doar de una!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s