Lupta fiecarei femei..


„Nevoile tale emotionalesi sexuale sunt foarte diferite de cele ale soţului tău….şi acestea pot fi cu mult mai periculoase”, scrie Shannon Ethritge in cartea „Lupta fiecarei femei!! Este  o carte deosebit de folositoare pentru femeile crestine ale sec. XXI prin insasi faptul ca propune si dezbate ideea extrasa din Scripturi conform careia  o relaţie extraconjugală nu începe cu prima atingere interzisă…ci cu primul gând interzis!! „Pe neaşteptate, simţi că eşti puternic legată emoţional de un alt bărbat. Te gandesti la el in fiecare zi si iti imaginezi anumite momente petrecute impreuna cu el..desi el apartine altei femei sau este promis alteia. Simţi că eşti din nou importantă pentru cineva. Şi uşa pe care o credeai bine ferecată – uşa spre infidelitate sexuală – este dintr-o dată întredeschisă. Singura modalitate prin care tu ca femeie poţi să supravieţuieşti luptei intense pentru integritate sexuală este să-ţi păzeşti nu doar trupul, ci şi mintea, şi inima”, spune autoarea.

Primul pas care trebuie făcut pentru a câştiga lupta pentru integritate sexuală este să devii conştientă de lupta îndârjită din inima şi mintea ta. „Lupta fiecărei femei” te va ajuta să faci acest prim pas – şi te va conduce spre calea adevăratei bucurii şi împliniri  sexuale, emoţionale şi spirituale. Exemplele de viata ale autoarei, exemple cand inima ei i-a fost necredincioasa sotului ei si legamantului facut inaintea lui Dumnezeu in ziua nuntii sunt zdrobitoare si profunde. „La un moment dat in viata mea aveam relatii extraconjugale cu 5 barbati”…spune autoarea si sunt sigura ca acest adevar spus pe sleau de ea te-a socat, asa cum m-a socat si pe mine. Ea avea relatii extraconjugale cu 5 barbati la nivelul mintii…dar Biblia le considera ca si acte sexuale la nivelul trupului!!!

„Lupta fiecarei femei”…o carte care TREBUIE citita de fiecare femeie in parte pentru ca ne invata sa invingem in lupta ce are loc la nivelul mintii si al gandurilor!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.