Darul cel mai de pret..


Fara sa stie, soacra mea mi-a lasat un dar de mare pret. A fost o femeie deosebita pe care Dumnezeu a luat-o la El prea devreme.La varsta de 9 ani, sotul meu si-a pierdut tatal intr-un accident de masina iar, 10 ani mai tarziu, mama. Ea, Madalina,  nu a putut trai prea mult fara sotul ei, cel langa care a trait cei mai frumosi ani ai vietii si caruia i-a daruit 7 copii minunati. Cata durere  poate fi adunata in inima unui muritor?? Va spun eu: foarte multa!!Asta a trait sotul meu..

Darul cel mai de pret pe care il am de la soacra mea este o carte de cantari..veche, cu pagini rupte..dar cu cantari deosebite, cantari care imi fac inima sa vibreze, cantari care aduc cerul aproape de mine si in casa mea. Am descoperit din greseala aceasta carte, in podul casei unde sotul meu a copilarit si unde noi locuim acum, dar a devenit o carte pe care o pretuiesc mult. Am gasit in ea acele cantari vechi care apropie de Dumnezeu chiar si cel mai ratacit suflet, cantari care astazi nu se mai canta, sau poate prea putin. „Te-ntoarce iarasi ca pe vremuri”, „Vreau langa Dumnezeu, sa fiu mereu”, „Te du mereu mai sus” (cantarea mea preferata)..si altele. Acestea sunt cantarile care inalta sufletul sus, la Dumnezeu…si nu cele noi care doar te binedispun.Cand sunt cazuta, din diferite motive, iau aceasta carte veche de cantari si cant. Simt imediat cum pacea si mangaierea lui Dumnezeu coboara peste mine si ma desprind usor, usor de lume si problemele ei. Tu ce faci cand esti cazuta??

Aceasta melodie este foarte draga inimii mele!! Sa dea Dumnezeu sa-i intelegem versurile si sa le traim cu adevarat in vietile noastre atat de efemere!!

 

 

Un comentariu

  1. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te intareasca in lucrarea care o faci.Am citit asa un pic pe blog-ul tau si mi-am dat seama ca Dumnezeu te-a chemat la o lucrare extraordinara si Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvinteze pentru lucrarea care o faci.Si eu sunt un iubitor de muzica veche pentru ca in acele cantari parca ma gasesc mai usor.Dumnezeu sa binecuvinteze si pe sotul tau, frumoase cantari.Apropo, te rog daca vrei si poti sa imi dai si mie acel caiet de cantari sa ma ma cant si eu ?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.