Life is beautiful!!

Dumnezeu Se indura de cine-I place!!


Dumnezeu Se indura de cine-I place!!Acesta este un har…si nu un motiv care sa ne faca sa-L privim pe Dumnezeu cu neincredere sau chair sa-L acuzam. Nici pe departe!! Ceea ce vrea de fapt Biblia sa intelegem este ca Dumnezeu are mila si grija de fiica care face voia Lui. Asemeni unui parinte care, atunci cand copilul este ascultator, il rasplateste cu o jucarie, cu un extra-timp petrecut la jocuri pe calculator sau cu o bucatica de ciocolata in plus, la fel si Dumnezeu are grija de tine, se indura de tine si te ajuta in problemele cu care te confrunti in mod inevitabil pentru ca „ii place de tine”!!!Pentru ca faci voia Lui iar El gaseste placere in tine.  Acel copil a primit una din rasplati doar pentru ca a ascultat, pentru ca parintele sau a gasit  placere in actiunile sale. La fel procedeaza si Dumnezeu. Daca ii esti pe plac adica daca faci voia Lui zi de zi, daca urmezi poruncile si invataturile Lui lasate in Biblie, este imposibil ca El sa nu te placa si astfel sa Se implice in viata ta si sa-ti dea binecuvantarea Lui in orice domeniu ai avea nevoie.

Multi crestini inteleg gresit acest aspect. Ei trag concluzia ca practic, ceea ce vrea sa spuna acest verset este ca Dumnezeu Se indura de cine are El chef, ca noi oamenii nu putem face nimic ca sa-L imbunam sau ca sa-L facem sa ne placa. Nu este adevarat!!Nu la asta se refera…ci strict la faptul ca Dumnezeu se indura de cel in care gaseste placerea. In cine gaseste Dumnezeu placerea?? In cel care face voia Lui!!”Ma indur de cei ce aMa iubesc si pazesc poruncile Mele”, gasim scris in Exod: 20:6.

Simti ca in ultima vreme Dumnezeu parca nu se mai indura deloc de tine, ca te lasa prada incecarilor vietii sau bolii fara sa faca nimic?? Cereceteaza-ti inima si vezi daca nu cumva esti pe o cale rea si du-te pe calea mantuirii. Copiii lui Dumnezeu nu sunt niciodata uitati de El!!

Publicitate
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.