Locul femeii..intr-o lume a barbatilor


Convingerile a 4 femei sunt drastic puse la indoiala si un nou scop este cautat pentru vietile lor, pe masura ce razboiul din America  ia amploare. Si-au privit fratii, tatii, sotii si chiar copiii mergand la razboi si i-au lasat sa plece cu inimile frante. Au inteles insemnatatea actului lor si l-au respectat. Au ramas acasa pe post de gospodine, menajere si mame. Nu a fost insa suficient. Au simtit ca pot face mult mai mult pentru viitorul tarii lor, pentru viitorul copiilor lor. Astfel, au luat si ele parte la acest razboi asa cum s-au priceput mai bine. Cine sunt aceste femei, care seamana cu mine si cu tine??

Virginia este cea care cauta un scop in viata mai presus decat asteptarile celorlalti, in special ale sotului ei, un pretentios cu privire la activitatea ei de gospodina si mama si niciodata satisfacut pe deplin. Te regasesti in ea? Ceea ce faci tu nu este niciodata suficient de bun pentru cei din jur, pentru seful tau, pentru familia ta?

Helen, o femeie foarte bogata careia nu i s-a permis in tinerete, de catre parinti, sa se casatoreasca cu cel pe care il iubea enorm din cauza faptului ca era negru, trece acum de varsta de 40 de ani si este manata de o  singuratate careia nici banii nu pot sa ii puna capat. Cauta un scop bine determinat pentru viata ei si gaseste mult mai mult decat atat: prietene dragi!!

Rosa, o tanara frumoasa care a avut un trecut zbuciumat alaturi de mama ei iresponsabila si mereu pe drumuri, este acum casatorita, dar locuieste in casa socrilor, dat fiind faptul ca sotul ei este in razboi. Ea nu Il cunoaste pe Dumnezeu iar socrii ei incearca sa ii impuna cunoasterea Lui cu forta.

Si Jean, tanara care spera sa aiba o cariera  intr-o lume a barbatilor. Va reusi oare??

Recomand tuturor femeilor aceasta carte: va va ajuta sa priviti viata altfel, sa doriti mai mult de la ea. Dumnezeu se poate folosi atat de mine cat si de tine pentru a face lucruri marete si deosebite in lumea aceasta. Pune-te la dispozitia Lui astazi !! Incepe prin a citi cartea „Locul femeii”, scrisa de Lynn Austin.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.