Daca poporul Meu se va ruga..


O carte care iti poate deveni foarte draga…daca iti place rugaciunea!!Daca nu, atunci mai bine nu te apuca s’o citesti. Fiecare rand din aceasta carte scrisa de Randy Maxwell este un indemn la rugaciune in acest ceas al unsprezecilea al sec. XXI. Acest „daca”…poate face o incredibila diferenta in viata ta. „Daca poporul Meu peste care este chemat numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta fata Mea si se va abate de la caile lui rele, Il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si’i voi tamadui tara”, este versetul din 2 Cronici 7:14 care sta la baza acestei carti. Un verset extraordinat care ne vorbeste cu o usurinta incredibila. Este scris alb pe negru, nu’i asa?? Iata ce avem de facut daca vrem sa fim placuti lui Dumnezeu, daca vrem sa traim o viata in ascultare de El, daca vrem sa ne asculre rugaciunile de vindecare, calauzire in alegerea partenerului de viata, izbavire din incercare etc. „Daca poporul meu se va ruga”. Cand te-ai rugat ultima data?? Ieri, cu o saptamana in urma…sau doar in noaptea de trecere intr-un nou an, atunci cand toata lumea de la biserica se roaga? Raspunsul acestei intrebari te-a adus in starea in care esti azi. Daca te simti pierdut, parasit, deceptionat de viata…este pentru ca nu te-ai mai rugat de mult, pentru ca nu ai mai primit putere din Dumnezeu in sufletul si trupul tau de prea multa vreme iar sagetile celui rau isi gasesc imediat tinta in inima ta. Nu ai arme cu care sa lupti impotriva celui rau pentru ca nu ai avut rugaciune.Daca, de cealalta parte, te simti inviorat in duhul tau, improspatat, plin de putere ca sa infrunti provocarile fiecarei zile…este pentru ca ti’ai facut timp ca sa te rogi!! Viata e frumoasa atunci cand o petrecem pe genunchi!!!Fa ca acesta sa fie motto-ul tau astazi!!Mediteaza asupra lui dar mai presus decat orice, pune’l in practica.

A. W. Tozer spunea:”Este un lucru grav si de-a dreptul scandalos, in Imparatie, sa-i vezi pe copiii lui Dumnezeu murind de foame, in timp ce stau asezati la masa Tatalui”. Noi,cu totii, suntem asezati la masa Tatalui si ni se permite sa ne infruptam din toate bucatele alese de acolo. Ce facem?? Murim de foame uitandu-ne cu jind la ele, doar pentru ca suntem prea comozi si ne e lene sa intindem mana???Din pacate, asa este!! Suntem prea comozi ca sa ne mai rugam si din cauza asta pierdem mari experiente pe care Dumnezeu vrea sa ni le daruiasca. Vom trai vieti comode si lipsite de importanta si sens pentru ca refuzam sa ne dedicam rugaciunii. La sfarsitul ei, vom regreta ca nu am facut mai mult. Caci am fi putut face mult mai mult!! Constatarea acestui lucru ne va zdrobi inimile…dar va fi prea tarziu!! Astazi..inca nu este prea tarziu. Dedica-te rugaciunii…Astazi ai in dar inca o zi primita de la Dumnezeu. Nu o irosi pe lucruri de nimic. Valorific-o prin rugaciune si studiere a Cuvantului lui Dumnezeu!!Merita!!!Viata e frumoasa…atunci cand o petrecem pe genunchi!!!

Un comentariu

  1. Johnf11 spune:

    I just ought to tell you which you have written an exceptional and distinctive post that I really enjoyed reading. Im fascinated by how nicely you laid out your material and presented your views. Thank you. ddddbddbdedc

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.