Mergi ‘nainte..cu Isus!


Mergi ‘nainte prn credinta, mergi ‘nainte cu Isus! Intr-adevar, asta si trebuie sa facem. Sa mergem inainte, dar nu singuri..ci cu Isus!! Singuri.. o sa ne pierdem, o sa suferim, o sa facem greseli, o sa plangem. Vrei asta? Vrei sa-ti continui drumul fara Isus? Vrei sa versi lacrimi in zadar?Nu!!Cu siguranta nu!!Viata fara Isus e atat de goala pentru mine incat ma ucide, de-a dreptul. As simti cum moare fiecare bucatica din trupul meu, as ramane fara aer caci presiunea ar fi prea mare si prea dureroasa si as muri. Sa fiu parasita de Isus ar fi prea mult pentru mine!! El e tot ce am mai scump pe lumea asta si Lui vreau sa ma dedic cu tot ce sunt si am!! Nimic nu sunt fara El…si nimic nu sunt  cu El. Dar asa nimic cum sunt, in mana Lui ma simt un ‘nimic” ataaat de important!! In ochii Lui sunt atat de importanta incat ma doare. De ce? Pentru ca stiu ca nu merit dragostea Lui!! E prea mare, prea scumpa…si nu o merit!!Si totusi, El mi-o da…ba chiar cu mana larga!! Ce mare Har!!!!

Mergi ‘nainte cu Isus!! Nu stiu care e problema cu care te confrunti acum, dar ce stiu e ca trebuie sa mergi inainte..cu Isus!! Nu renunta, nu da inapoi!! Ai credinta ca toate lucreaza spre un si mai bine al tau!! Mergi ‘nainte…prin credinta!!!Iar Dumnezeu iti va rasplati increderea pe care i-ai acordat-o!! Esti pe atat de valoroasa pe cat de mare este credinta ta!! Fii credincioasa..si la vremea potrivita, El te va rasplati cum nici nu ai visat!! De multe ori, Dumnezeu a lasat in viata mea binecuvantari cum nici nu visasem vreodata ca voi primi, cum nu indraznisem sa visez!! Chiar si acum visez…am o dorinta adanca in suflet…astept cu mare credinta implinirea ei. Stiu..chiar daca pare imposibil…ca Dumnezeu imi va darui aceasta binecuvantare!!Atunci ma voi bucura din plin si doar Lui II voi dariu toata slava. Doar pentr El voi canta din toata inima!! La vremea potrivita, va voi impartasi aceasta mare dorinta si va voi da posibilitatea sa va bucurati impreuna cu mine..si sa-L laudati pe Dumnezeu impreuna cu mine!!La vremea potrivita, Dumnezeu te va binecuvnata si pe tine!! Care este acum cea mai mare dorinta a inimii tale?!! Caci stii ce? Avem un Dumnezeu atat de minunat care implineste dorintele copiilor Lui!! El vrea sa implineasca si dorinta ta!! Slujeste-l cu toata inima..si-ti vei vedea implinita dorinta inimii!! Atunci..te vei bucura din plin!!

2 comentarii

  1. Buna,pana acum nu am intrat pe blog-ul vostru.E minunat.Mi-a placut tot ce am citit .Eu nu fac parte dintr-o familie de crestini insa as fe vrut sa fie asa ar fi fost mult mai usor,insa si asa Dumnezeu m-a ajutat sa razbat (pana acum)si ma rog sa ma ajute in continuare sa fac tot ce mi-a propus si sa le ofer copiilor mei o viata in El.

  2. Multumim Daniela pentru transparenta si simplitatea cu care impartasesti cu noi din luptele si biruintele tale. Iti citesc de ceva timp blogul, dar e prima data cand ‘spun’ ceva :).
    Ai dreptate, nu ni se cere decat sa fim credincioase in ceea ce ni s-a incredintat…dar, atat de greu este uneori si avem tendinta sa ne plangem, sa nu dorim sa mergem inainte.
    Multumim de incurajare!!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.