Domnind peste imprejurarile vietii!


O carte extraordinara scrisa de o femeie deosebita, Ligia Seman, scriitoare pe care am avut placerea sa o cunosc prin intermediul unui reportaj realizat pentru AlfaOmegaTV ( daca doriti sa-l vizionati, este intitulat „Conferinta femeilor din Bucovina” si poate fi vazut pe site-ul http://www.alfaomega.tv\Video la cerere\emisiunea AlfaOmega in obiectiv\O corespondenta a  TV-Daniela Delibas in studio-ul AlfaOmegaTV). Am invatat de la ea ca este posibil sa fii mare in ochii lumii si totusi smerit, in ochii tai.  Ea mi-a insuflat smerenie si dragoste autentica din Dumnezeu, Cel care vrea sa fie slujit de oameni smeriti, nu de cei mandri.

Viata, de cele mai multe ori, te ia prin surprindere!!Imprejurarile ei sunt de asa natura incat te lasa ades dezamagit, trist si descurajat .Cand te astepti mai putin,necazurile te lovesc si ai impresia ca Dumnezeu te-a parasit. In viata, eu m-am simtit ades astfel iar raspunsul pe care Ligia Seman l-a conturat cu privire la aceasta m-a surprins. Il gasim in capitolul „Rugaciune pentru zdrobire”. Da!!!Ati citit bine, pentru zdrobire. De fiecare data cand trecem prin anumite probleme, necazuri, dureri fizice sau spirituale, nenorociri, pierderi…Dumnezeu ne zdrobeste pentru a deveni aur curat. Ai face bine sa nu I te impotrivesti, pentru ca daca o faci, te impotrivesti de fapt incercarii Lui de a te duce acasa, in cerul sfant. Si nu cred ca nu vrei sa fii acolo pentru o vesnicie, cu toti ai tai cei dragi, stand la picioarele Mielului si uitand toate durerile lumii lasate in urma!!

„Am ajuns la concluzia ca merita sa platesc orice pret in aceasta viata efemera pentru a castiga tot ceea ce mi-a fost pregatit in vesnicie”, conchide Ligia Seman. Va provoc sa cititi aceasta carte care va va ajuta sa descoperiti valoarea pe care Dumnezeu a pus-o in voi, sa va iubiti si acceptati asa cum sunteti si sa cautati sa-l slujiti pe El cu darul cu care v-a inzestrat!!O viata avem de trait pe acest pamant!Doar una!!!Haideti sa o folosim pentru gloria lui Dumnezeu!

P.S. Sunt o mama tanara a doi copii mici: Marcu (2 ani si 11 luni) si David( 11 luni) si  m-am luptat o vreme cu acceptarea faptului ca „slujba” de mama este cea mai onorabila dintre toate. Daca si tu porti aceasta lupta, te invit sa citesti cartea „Domnind peste imprejurarile vietii” si sa te lasi transformata de Duhul lui Dumnezeu. Vei privi viata altfel!!!

Un comentariu

  1. Lidia D. spune:

    Intr-adevar, este o carte de mare ajutor pentru noi, femeile….

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.